Yorumları: 443
Konuları: 61
Saygi deger buyuklerim usta oltacilar,cok yogun islerimden dolayi ahada denizi,ahada baliklari ,ahada avusturalya derin baliklarin mekaninda avlanmayi hak ettim.beni bilenler bilir,bos konusmam,ignenin ucundaki yemi baliga kaptirmadan usulca ceker,mangalda acili salgam efe rakisiyla yer icerim.demem sudurki,ve dusundum ki,baliklarin resmini cekmek guzel oldugu kadar,ahada okyanus memleketin,doga manzaralarini de siz dostlara zoom netliginde cekmeye kendimi gorev bilerekten beni izlemeye ve latife sayarsaniz mecbur edim.saygilar hurmetler,yakinda baba baliklar...saygilar 1 mukavale......bir elimde olta bir elimde acili sucuk,operim baliklari mucuk mucuk..

)
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 443
Konuları: 61
saol hemserim.biraz ara verince unutulmusuz,hatirladigin icin saol.cuneyit abim surlara nasil cikiyorsa bende kayalara cikicam,

))baliklari cebime doldurucam
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Hakan,yakında olsan bi 70 lik efe kapıp gelecem yanına.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hako resimleri bekliyoruz rakı içerken gönderme kriz geçirmeyelim burada

) kolay gelsin
Yorumları: 845
Konuları: 15
hako özletin kendini ya sen balıkları tut rakıyı aç yalnız resimleri göndermeyi unutma okyanusun derin sularında sana rasgele allah oltana zeval vermesin
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kardeşim Hako gelecek resimlerin ahada işte bunlarda buradan dedirtecek cinsten olacağımdan eminim.Bende az önce Efe yi kaptım akşama oğlumla boğacağız.Yarın kendisi Eskişehir'e gigiyor. Belki farkındasın bende uzun zamandır çıkamıyorum. Yakında oda olucak inşallah. Sana bol şanslar resimlerini bekliyorum. bizi habersiz bırakma selamlar
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 68
Konuları: 8
Hako,
büyük beyazlarda rakı seviyor diye duydum doğru mu ? özellikle damarlarında rakı dolaşan adamları ısırıyorlarmış daha lezzetli oluyormuş
gerçekten hiç büyük beyaz gördün mü ? uzun oltayla tutma şansımız olabilirmi ne dersin? biz burada lüfer için canlı zargana takıyoruz oradada canlı "ayı balığı" takarız tekneye almakta biraz zorlanırız heralde diye düşünüyorum.
ne dersin levrekçi sen dümende aliço kepçede akşamdan ayı balığı vaına çıkıyoruz hem onları yaşatmak zarganadan daha kolay
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Abi tekrar hoş geldin merak etmeye başlamıştık.Balıkların fotoğraflarınıda bekliyoruz.Saygılar RASTGELE