Yorumları: 1,270
Konuları: 189
H.A.R.U.N yazdı:Rauf abi bereketli olsun şu kendi imalatlarını denede sonuçlarını görelim polyesterden yaptıklarını
Harun ağırlıkta sorun cıkıyor piyasadaki sahteler hepsi pilastik ve icleri boş benimki polyester haliyle aksiyonda hata oluşuyor icine koyduğum maddelerde calışma yapıyorum polyester yoğunluğunu azaltmaya calışıyorum kısmen başarılı oldu ama daha tam değil.selamlar.
FuRkAn * yazdı:bu rapala cok avcı gercekten palamut ve cınekop içinde tam azına layık küçük avcı suni yemlerden
evet cok verimli oldu sanki bu seriden kupeze benzer renkli olanlar daha verimli olucak gibi.
naxos 5 yazdı:rauf abi, söylenecek tek kelime var; o da, harika. rastgele.
teşekkürler.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
rauf yazdı:Harun ağırlıkta sorun cıkıyor piyasadaki sahteler hepsi pilastik ve icleri boş benimki polyester haliyle aksiyonda hata oluşuyor icine koyduğum maddelerde calışma yapıyorum polyester yoğunluğunu azaltmaya calışıyorum kısmen başarılı oldu ama daha tam değil.selamlar.
.
Rauf abi içinde hava boşluğu yaratmak için iki ucu kapalı şeffaf akvaryum hortumu yerleştirsen yada balsa ağacından bir iskelet ??
Balsa ağacı daha kafama yattı hem iç hacmin polyester yoğunluğunu azaltırsın hemde ağaca istediğin formu verir istediğin parıltıyı yapıştırırsın birerde göz mesela
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Rauf abicim balıklar süper görünüyor. bu arada duanıda anında ezber yapacağım. (attım ağzına gitsin boğazına) Afiyetler olsun.
Yorumları: 20
Konuları: 3
tebrikler rauf kaptan.bizde açacağız sezonu inşallah.
nihatkr yazdı:Rauf abicim balıklar süper görünüyor. bu arada duanıda anında ezber yapacağım. (attım ağzına gitsin boğazına) Afiyetler olsun.
Ara sıra unutsakta

iyi oluyor selamlar.
kubi1956 yazdı:
tebrikler rauf kaptan.bizde açacağız sezonu inşallah.
İnşallah kolay gelsin.
Yorumları: 209
Konuları: 14
eline sağlık abi her fırsatı değerlendiriyorsun valla afiyet olsun
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Rauf abi bugün silikonu aldım polyesteride aldım bakayım seçim günü bir boş zamanda başlangıç yapacam ama kalıbın başlangıcına numuneyi batırma işleminde çok dikkatli olmalıyım
Ne koydun içine balsamı pek belli olmuyor
H.A.R.U.N yazdı:Rauf abi bugün silikonu aldım polyesteride aldım bakayım seçim günü bir boş zamanda başlangıç yapacam ama kalıbın başlangıcına numuneyi batırma işleminde çok dikkatli olmalıyım
Ne koydun içine balsamı pek belli olmuyor
Evet balsa ağacı koydum son olanında bir kac kat yapıp polyester yoğunluğunu azatmaya calıştım kısmen başarılı oldu .yalnız bir secim gününde hepsini bitireceğini sanmam kalıp silikonu en az12 saat ister donması icin iki parcalı olarak düşünürsek işin uzun sana özelden bir kac resim yollıcam kalıp icin bi bakarsın.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
valla şahane balıklar bereketli olsun
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi