Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
açık teknede ısınmak
nazmi abi bilgilendirme için teşekkürler seni izmir organizasyonunda aramızda görmek isteriz Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:nazmi abi bilgilendirme için teşekkürler seni izmir organizasyonunda aramızda görmek isteriz Alkis

değerli kardeşim sizden bir hafta önce yani 19 nisan pazar günü sizin organizasyon yapacağınız tekne ile biz motosiklet sürücüleri kalabalık bir gurupla ve eşlerimizle bir balıkavı organizasyonu gerçekleştireceğiz.ben şimdi bu organizasyonu hazırlamakla meşgulüm.bir hafta sonra ikinci defa balıkavı neden olmasın.19 nisanda motorcularla 26 nisanda gerçek balıkçılarla.

kısacası her iki hobi gurubumla bir hafta arayla beraber olurum.

selamlar.RASTGELE.
Bul
en güzeli tüp kafasını takarsın ısınırsın Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Sayın balıkcım soğukta alkol alınması yanlıştır. Soğukta sıcak hissi kazandırmak için alınan alkol aldatıcı olup donmayı kolaylaştırırSeerf
orhan bey ben mesela demek istemiştimSiyirdim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
oltacı yazdı:değerli arkadaşlar benim balıkavı haricinde diğer hobim motosiklet kullanmaktır.ben ailem olmadan eğer bir yerlere tek başıma gideceksem yaz veya kış farketmez kar,yağmur heryere mutlaka otomobilimin yerine motorumla giderim.özellikle kışın motor kullanırken kışlık motor kıyafetlerimi giyerim bu motor kıyafetlerimi kışın balık avında da kullandığım için soğuktan hiç etkilenmem.

gelelim motor kıyafetlerine ; bu kıyafetler (coduro) diye isimlendirilen bir kumaşla üretilirler.bu kumaşın özelliği yırtılma ve sürtünmeye karşı çok dayanıklı olması ve içerdeki ısıyı dışarıya iletmemesidir.bu kıyafetleri birçok avrupa firması işçilik maliyetleri nedeniyle ya çinde yada pakistanda üretirler.pakistan üretimi olanlar çin mallarına göre daha iyidir.ilk bakışta fiyatları biraz pahalı olsa da kullanım süresi açısından kendisini amorti eder.özellikle istanbuldaki arkadaşların motorlu kuryelere dikkatini çekmek isterim.bu adamlar karda kışda üzerlerinde bu kıyafetle istanbulun dört bir yanını gezerler ve soğuğu hissetmezler.bu kıyafetlerin dört mevsim olanlarını tercih ediniz,çünkü dört mevsim olanların içi çıkarılabilir olduğundan daha kullanışlıdır.bu kıyafetleri ( ceket ve pantolon olarak ayrı ayrı satılırlar) sirkecideki doğu bankın altındaki motosiklet parça ve aksesuarları satan mağazalarda uygun fiyatlara bulabilirsiniz.kızıltopraktaki mağazalarda da bulabilirsiniz fakat oralardaki fiyatlar biraz daha yüksek.en azından her iki tarafada bakıp fiyat araştırmasından sonra karşılaştırma yapmak gerek.

biraz uzun bir yazı olmuş olabilir fakat uzun yıllardır motosiklet kullanan biri olarak bilgi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşarak naçizane sizlere yardımcı olmaya çalıştım.sorularınıza tecrübelerim elverdiğince cevap vermeye çalışabilirim.

bütün arkadaşlarıma bereketli avlar dilerim.şansınız bol olsun.RASTGELE.
bu motorcu elbiseleri için bana birisi geldi çok pahalı oldugundan bir araştırma yapıyorum kendim dikecegim dedi,benden parke altına kullanılan şiltelerden aldı hem motor hemde balıkçılar için üretim yapacagım numunelerini getiririm sana dedi bende ilgilendim adamla.bakalım sonucu bende merak ediyorum ama bizim sorunumuz giyinmekle değil el üşümesiyle ilgili o nedenle ısıtıcı birşey şart sanıyorum.teşekkürler.

robinson987 yazdı:yaaa bu el üşümesini bende cok yaşıyorum parmaklar haraketsız kalıyor ama ben kendime çare olarak PARMAKSIZ ELDİVEN kullanıyrum faydasının da görüyorum başka çare yok hee bide abimin dediği gibi bol bol hohhhhhhh hohhhh layacan
ama ufak tüpe takılan katalatik başlık cok ıyı zamanında ben kullanmıştım ısısı da bay baya cok hani açıkcası abimin dediği gibi haraketsiz kalıyorsunya ne giyersen giy nafile 8-9 kat giyindiğimi bilirim üzerinede iki kaban birden tulum gibi oluyon oz azmanda ama o şekilde bile soğu yedinmi yinede üşüyorsun fayda etmiyor HARİÇTEN Bİ ISI ŞART
eller eldivenle tamamda kamış kullanırken tamam bekir,yani el oltasında devamlı misina çek bırak eldiven kesinlikle olmuyor Gulumse
Bul
Bir de kar pantolonu ve montu var.Vücudu kesin korur ama ellere faydası olmaz.Ellere vazelin v.s sürmek acaba çözüm olabilir mi?Bir dene bakalım. Smile
Bul
ufuk hocam kayak elbiselerim var giyerim kutuplarda bile üşümem de ellerde sorun.
ellere ısıtacak birşeyler sürmek tamamda misina kayarsa oda olmaz Gulumse
Bul
bulaşık eldiveni giy kırmızı olanlardanHi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ellerin içine değil dışına sürersen misina kayma olayı olmaz.Zaten elin dış kısmı daha çok üşümez mi.Elbette bunlar eğreti çözümler.Wink
Bul
ufuktan26 yazdı:Ellerin içine değil dışına sürersen misina kayma olayı olmaz.Zaten elin dış kısmı daha çok üşümez mi.Elbette bunlar eğreti çözümler.Wink

Valla bi çözüm bulmak lazım,dün akşam teknede bu konu aklıma geldi ıslaklıktan ellerim içi buruş buruş birde soğuk çıkınca(kaldıki kış değil) çapayı çekip yer değiştirmeyi gözüm yemediSiyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AÇik artirma. Tropheus 25 3,710 07-02-2009, 01:08
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi