Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
açık teknede ısınmak
orhan abinin yoklama konusunda yazdıgı gerekli tedbirleri aldım yazısı üzerine daha önce aklıma gelip yazmadıgım konuyu şimdi yazayım dedim,
kamarasız teknelerde iyi giyinmek şart ama o zaman hareket kısıtlanıyor en azından boy çizmesini giyelim tamam ama altına 5 kat giyinince hareket iyice kısıtlanıyor ve eller surat donmaya devam ediyor.
ufo gibi bişey aklıma geliyorrr elektriksiz olmaz ama ona benzer ufak tüple veya şarjla çalışan bişey varmıdır bilgisi olan varmı acaba?
birde şu termal içliklerden kullanan oldumu nasıldır faydası oluyormu o parayı vermeye değermi?
Bul
Ufak tüpe takılan kafalar varya ısınmak için.Dükkanlarda çok kullanılırdı.Katalitik tarzı.Açık havada iş yapar mı denemek lazım.Rastgele.
Bul
arkadaşım bende ufak tüpe takılan katalit var alleri ısıtmak için çok iyi ama sana ne gibi faydası olur bilemem bayağı ısıtıyor ben denemekte fayda var derim aygaz tüpleri satan yerlede var selamlar rasrt gele
Bul
Ben kendime tuccardan bir cift icinde neopren olan dize kadar cizme getirttim..hakikatten sicak tutuyor..fakat cok pahali..bana toptan gelisi 48 evro+%19kdv..dukkanda getirtipte satilacak gibi degil
getir dukkana ..+uzerine karini koy..musteriye bir fiyat soyle..vallahi bilmem adami 5 gun doverlerSiyirdim
Bul
benimde aklıma ilk gelen tüp üstüne takılan ocaklar geliyor da daha başka ne olabilir onu araştırıyorum.
faruk abi senin meslek nedir?
Bul
LeVrEkCi yazdı:benimde aklıma ilk gelen tüp üstüne takılan ocaklar geliyor da daha başka ne olabilir onu araştırıyorum.
faruk abi senin meslek nedir?
Benim ayakkabici dukkanlarim var ..ayni caddede karsilikli iki tane...birinde ben duruyorum,digerinde esim..benim taraf daha cok halk cesidi...buna cizme cesitleri de dahil..onun icin maslak taki tulum fiyatlarini fevkelade ucuz buldum..daha evvelki konularda
Bul
Albatros-gr yazdı:Ben kendime tuccardan bir cift icinde neopren olan dize kadar cizme getirttim..hakikatten sicak tutuyor..fakat cok pahali..bana toptan gelisi 48 evro+%19kdv..dukkanda getirtipte satilacak gibi degil
getir dukkana ..+uzerine karini koy..musteriye bir fiyat soyle..vallahi bilmem adami 5 gun doverlerSiyirdim

Evet bende de DAM'ın içi 3 mm. neopren çizmelerinden var. kışın çok iyi oluyor. fakat baharda ve 10 derecenin üzerindeki havalarda ayağı resmen pişiriyor.
3 taksitle 80 liraya almıştım geçen sene.
Bul
sadece ayak olsa sorun çizmeylede çözülüyor da komple özellikle eller çok sorun oluyor ben eldiven kullanamıyorum mecburen eldivensizde baya üşüyor ellerim.
en güzeli bi tüp üstü ocak deneyeyim.
eskiden kışın av pek aklıma gelmezdi şimdi martta kaşıntı tutmaya başladı fırsat kolluyorum ilk fırsatta, levrekci bağlasan durmaz Gulumse en azından bi rapala çekip balık ne durumda öğrenip gelmem lazım.
Bul
Ya ...simdi aklima geldi..bundan 5-6 sene evvel..o Akmerkezin yaninda bir pazar oluyor..adini hatirlamiyorum..Ayhan arkadas ile oradan kar pantolonlari almistik..montlari kalmamis...abi sadece pantolonu giyiyorsun icine hic takviyeye gerek yok..AHH birde montunu bulsaydik acaip sicak tutuyor..pazardan oldugu icin ucuza almistik...su fotoda giydigim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Eller ve yüz de üşüsün Nihat. Sen vücudu- ayaklarını ve başını sıcak tut yeter Smile
alt üst %100 yün içliği mutlaka kullan.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AÇik artirma. Tropheus 25 3,713 07-02-2009, 01:08
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi