Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SONAR(Balikbulucu)
gerçi bunun sonu yok sonar alıyorsun acaba gps de olsamı diye düşünüyorsun aslına bakarsanız gps de çok önemli her ikisi aynı cihazda uygun fiata bir cihaz daha cazip geliyor imkan varsa tavsiyem budur
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:gerçi bunun sonu yok sonar alıyorsun acaba gps de olsamı diye düşünüyorsun aslına bakarsanız gps de çok önemli her ikisi aynı cihazda uygun fiata bir cihaz daha cazip geliyor imkan varsa tavsiyem budur
Hidir bende lowrance`nin GO2 el gps`i var..ufak ama felaket is yapiyor..120 evroya almistim
Bundan 7-8 sene evvel buyuk bir bot ile acik denize cikardik..onda ikisi bir arada lowrance vardi..inan benim bu el gps`i o buyuk ile ayni menu ,ve ayni isi goruyor
Bul
var ise harika bende düşünüyorum görmeden yararı anlaşılmıyor hem balık hem güvenlik zamanın teknolojisinide kullanmak gerek bu zamanda
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:var ise harika bende düşünüyorum görmeden yararı anlaşılmıyor hem balık hem güvenlik zamanın teknolojisinide kullanmak gerek bu zamanda
bende var diye demiyorum...arkadasimda carmin gps var...sakin alma,menusu cok komplike..fakat,lowrance veya eagle ayni menuya sahip..ve cok kullanisli ..tavsiye ederim.yarin istersen bir fotosunu buraya koyarim...tam hangi model oldugunu .gorursun
Bul
teşekkürler tavsiyenizi değerlendireceğim
Dalış Eğitmeni
Bul
Faruk Bey bilgilendirme için teşekkürler.Elinize sağlık.AlkisBazen de yalan söylediği oluyor dediğiniz gibi.Siyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ne marka istedigini ve modelini yazarsan ,sana fiiatini bildiririm.
Reklam olmasin diye benimkinin markasini kapattim.benimki 165 evro .
bana bunu ikinci motoru alirken hediye verdiler.asil benim begendigim baska marka.

abi sağolasın, yaza doğru alacağım, daha türkiyede araştırmadım, model ve marka bulursam sana haber veririm, teşekkürler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
HIDIR yazdı:teşekkürler tavsiyenizi değerlendireceğim
Hidir bak bu benimki...ufak,fiati uygun..menusuda super kullanisli..aklinda olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bunların kıyıdan kullanılanı yok mu ?Siyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Bunların kıyıdan kuanılanı yok mu ?Siyirdim
Var hocam..Lidl market getirmisti burada uygun fiyatida vardi...teknenin arkasina giren o goz yuzer halde ve uzun bir teli var...birakiyorsun suyun uzerine gozu ,ve kendin sonardan takip ediyorsun.Kullandigim yok,bu seklide olani,ne derece is yapar bilememSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi