Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemizin eski üyeleri;
borsa53 yazdı:bende eskı uyeyım benım ıhmarkarlıgımdan gıremedım bundan sonra gırıp takıp etmeye calısacagım teşekku ederim anlayişiniz icin
Sayın balıkçım tekrar hoşgeldiniz. asıl sizlerin anlayışına teşekkür etmek lazım. İçtenlikle konuya el attığınız için. Tabiki önce sağlık, iş güç. Sağlıcakla.
Bul
murkican yazdı:Ali bey teyze için üzüldüm. Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. Bu konu kimseyi suçlar babında değil, Yanlış anlamayın. Sizden daha eski üyelerimiz var mesaj sayısı 0 yada 1 gibi. tabi onlarıda suçlamak gibi bir niyet yok. Ama en azından doğum gününde bir mesaja cevap yazsa şimdiye kadar 30, 50 gibi mesaj sayısı olurdu. Yinede canları sağolsun. Saygılar.

Murat BEY teşekkür ederim.ALLAH size ve ailenize sağlıklı uzun ömür versin.Ben gayet iyi anladım suçlanmak gibi bir şey düşünmedim zaten üye olmak için üye olunmaması gerek katılmayacaksa üyede olmasın, ama birgünde onlar yazar herhalde.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Herkese selam,

her ne kadar çok fazla yorum yazamasamda fıırsat buldukça siteye girip, olayları talip ediyorum.

tüm dostlara
sağlıklı ve balıklı günler,

kalbim herzaman sizinle Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
salih abi özletme yaww GulumseSeerf
Bul
vetilmed yazdı:Merhaba arkadaşlar,ben kendi adıma yazayım özel hayatımdada olduğu gibi gereksiz bir yere konuşmadığım için her konuya cevap yazmıyorum.Son 1 yıl gibi bir süre pek fazla katılamamın sebebi Annem kronik akciğer yetmezliğinden rahatsızdı 06.02.2009 tarihinde vefat etti bundan sonra elimden geldiği kadar konulara mesaj yazmaya önem göstereceğim.
Başınız sağolsun Ali bey,mekanı cennet olsun..
(Özel işlerim nedeniyle siteye sık giremediğimden mesajınızı yeni gördüm)
Bul
Basiniz sagolsun Vedilmet..Allah sabirlar versin..mekani cennet olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,070 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,230 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt
  ESKİ OLACAK YENİ ÜYENİZDEN BİR İSTEK! toros94 2 1,573 03-08-2007, 16:23
Son Yorum: toros94

Hızlı Menü: