Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemizin eski üyeleri;
Özellikle son üç aydır dikkatimi çeken bazı üye arkadaşlara tam "sitemize hoşgeldiniz" diyecekken bakıyorum üyelik tarihi 2007, 2006 hatta 2006 yılının ilk üç ayları gibi çeşitli dönemlerde üyelikleri var. Tabiiki yine de hoşgeldiniz diyoruz ama misafirin ev sahibine hoş geldin demesi gibi bir şey oluyor. Fakat paylaşımları daha doğrusu mesajları bir elin parmağını geçemeyecek kadar da az gözüküyor. Bu eski ve yeni arkadaşlara soruyorum. Sizleri daha fazla bir arada tutmak için neler yapılabilir. En aktif sitelerden biri olmamıza rağmen uzun zamandır siteden ayrı kalmanızın nedenleri ile başlayabiliriz mesela. Yanlış anlamayın sakın hesap sorma gibi bir şey olması mümkün değil. Sadece memnuniyeti arttırma amacıyla. veya alınması gereken bir tedbir olabilirmi acaba düşüncesiyle. Saygılar.
Bul
valla bende merak etmiyo değilim açıkçası eline sağlık murat eyyice bi konu Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bir örnek verecem. Hüseyine (arap) a ilk yazdığım mesaj aynı doğrultudaydı. uzun bir boşluktan sonra geri geldi. Bir geldi pir geldi.
Bul
Hivalla benimi yokluk abiii mereti en sonunda eve bağlattım şimdi yeniden aranızdayım işteHappySeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
unutanlar çok oluyor yada iş olsun diye üye olup hiç yazmayanlar çok.asıl cevabı üye olup online olanlarda var her zaman fakat yinede yazmıyorlarMahcup
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hüso abi açıklık getir bu konuya en somut örnek olarak Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:hüso abi açıklık getir bu konuya en somut örnek olarak Gulumse
İyide,Herkez arap hüso olamazGulumse
Bornova - izmir
Bul
abi mesela ben üye olduktan iki ay sonra aktif bir üye haline geldim sebebi de ben şifremi unutmuştum ve her giriş denememde şu muydu,bu muydu derken giriş hakkımı dolduruyordum ve uzun süre beklemiyordum, aklıma gelirse 1 hafta sonra tekrar deniyordum derken sonunda hatırladım şifremi ve artık aranızdayım...Seerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
fish or die yazdı:hüso abi açıklık getir bu konuya en somut örnek olarak Gulumse

kendimi şöyle anlatayım öncelikle büyük ihtimalle bütün balık siteleerine üyeyim..amacım internette balıklarla ilgili bilmediğim konuları öğrenmekti..arada bu siteyede üye oimuşum(büyük ihtimalle kamil abinin yayınlarını gördüm)daha sonra buradaki muhabbetleri okudum..ama şifremi hatırlamıyorum..admine mail attım şifre geldi siteye girdim konulara yazsammı yazmasammı derken bir konu açtım hala katılmakta kararsızım tatar sağolsun çok sıcak mesajlar yazdı muhabbet hoşuma gitti derken baktım tüm arkadaşlarda bir sammiyet var bir iki konu daha derken işte şimdi burada abi kardeş olduk aile olduk biraz kişiler istemeli birazda insanlar sıcak karşılanmalı..zaten bizim sitedede herkez sıcak kanlı tüm arkadaşlar dost canlısı hepiniziSefiom iyiki varsınız..
2.si insanlar her zaman internete girmiyor belki zaman bulamıyor neden bu olabilir
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Demekki Kamil abimizin yayın resimleri, yanında birçok balık resim ve videoları olan arkadaşlar. Tatar abimizin muhabbetleri ve sitedeki samimi dostluk farkediliyor. Bunları pozitif yönler sayarsak, negatif olanlarıda elden geçirirsek, öncelikle bazen maddi olarak bilgisayar ve internetten uzak kalındığı zamanlar oluyor. bu hepimizin yaşayabileceği normal bir olay. bazende şifre dahi unutuluyor. açmakta sıkıntı çektiğimiz zamanlar (ilk zamanlar için) Birde tamamen tanımadığım bir gruba giriyorum teredddütleri. Bu tereddütleri dostça muhabbetle halletmeye çalışıyoruz. Birde en azından bir organizasyon katılımı. En güzel dostluklara.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,073 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,244 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt
  ESKİ OLACAK YENİ ÜYENİZDEN BİR İSTEK! toros94 2 1,573 03-08-2007, 16:23
Son Yorum: toros94

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi