Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maslak av sipariş
arkadaşlar biraz evvel süleyman abiye bir malzeme sordum sonra konuşurken bana istenilen ürünleri siteye yazın ben eksikler varsa tamamlarım,alın almayın ama olabilecek ürünleri burada bulundurayım dedi aklına bişey gelen varsa yazdırsın,
mesela köksal örgü misina sordu bende örgü misina düşünüyorum ilk olarak örgü misinaları söyledim kendisine.
Bul
örgü misina ve strk pro rapala fiyatlarını merak ediyorum örgü misina öncelikli birsürü tavsiye aldım bunun için denemek gerek.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bence sitemizdeki arkadaşlara bol bol indirim yapsın derimGulumse tabii kurtardığı yere kadar..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
zodyak bot varmıdır fiyatları nedir gibi bilgiler olursa faydalanacak arkadaşlarımız olur.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:zodyak bot varmıdır fiyatları nedir gibi bilgiler olursa faydalanacak arkadaşlarımız olur.
ismail abi olmasada bulurlar uygun verirler ben burada yazılanları liste halinde getirip vereceğim cevapları kendileri versinler.
süleyman abi bilgisayar kullanmayı sevmiyor bir türlü forumda yazdıramadım onun yerine ben yazıyorum keşke kendi her zaman olsa ve online cevaplasa süper olurda ben telefonla soruyorum ancak.
Bul
Şimdi düşünürken konuyu aklıma geldi maslak av bize indirimler yapıyor bunun yanında bize t-short şapka gibi şeyler bastırsa hem sitenin hemde kendi firmalarının yazdığı organizasyonlarda dağıtsak organizasyonlara onlarla katılsak hem daha güzel tanıtım olmazmı ? Nihat abi bu konuyu da bence süleyman abiyle görüşmek gerek.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
tamam murat görüşürüm neden olmasın heryerde reklamı yapılmış olur sayemizde neden olmaısın iyi fikir Seerf
Bul
Bence güzel olur hem sponsor gibi canlı reklamı olur süleyman abilerinde
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
nihat sitemizin acısından iyi olaçak
bende zodiyak bot fiyatları akkında bilgi alabilirsem uygun ödeme şartlarında alabilirim
3. veya 3.50 mt bot.
Bul
merhaba...bende mustad 2,0 capraz ıgne 50 li kutu fıatını alırsam ıyı olur Seerf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  spidir rapalalar maslak avda LeVrEkCi 36 7,373 21-05-2009, 01:07
Son Yorum: levent2735
  maslak avda D.A.M kamışlar LeVrEkCi 24 7,037 15-05-2009, 22:55
Son Yorum: ufuktan26
  strike pro rapalalr maslak avda LeVrEkCi 24 5,186 27-04-2009, 00:11
Son Yorum: alperburdur
  maslak avda tulumlar LeVrEkCi 30 6,201 18-02-2009, 10:13