Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iki ayin acisini cikaramadim
Baliga gitmeyeli tam 59 gun,11 saat,30 dakika oldu...bu gun Ayhan arkadasim ile saat 11:30 da imaret limaninda bulustuk.Tekneyi suya indirdik,711 ocakta mercanlari tuttugumuz meraya gittik.Hava guzel,yem taze mamun,her sey guzeldi.kahveler yapildiKahve,oltalar suya atildi...1 saat gecti tik yok.Dedik capayi toplayalim,tekneyi ruzgarin akimina birakalim...gene bir sey yok.Ayhan rapala kutusunu cikardi,sirti yapalim dedi.Sirtiler atildi,gez babam gez,bakan yok.Tekrar meraya gidip capa attik,40 dakika gecti bir sey yokRolleyes.Saat 3 olmustu.Burada aksama kadar durmanin manasi yok dedik,yemleri saklayalim,yarin fener limanindan 3 mil icerideki diger meraya gideriz diye kararlastirdik.Yarin bizde resmi tatil(temiz pazartesi),onun icin kismet ise yarin gitmeyi dusunuyoruz.Sizlere bu gunku baliksiz fotograflari koyuyorum,yarin insallah baliklisinaAffet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
olsun faruk abi yarına acısını çıkarırsınız oltayı suya indirmişsin en azından Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:olsun faruk abi yarına acısını çıkarırsınız oltayı suya indirmişsin en azından Seerf
Insallah Murat..bakalimSmile
Bul
faruk paylaşımın için teşekkürler eline sağlık balık olmasada sıresini atmışsın yarına nasib olsun mamunlarda güzelmiş rast gele.AlkisSeerf
tekne seninse atla gel tam karşın izmir bekleriz.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk paylaşımın için teşekkürler eline sağlık balık olmasada sıresini atmışsın yarına nasib olsun mamunlarda güzelmiş rast gele.AlkisSeerf
Sagol Fikret. Bilmiyorum fotoda nasil gozukuyor ama mamunlar hakikaten cok guzeldi...yeniden buzdolabinin normal rafina koydumGulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk paylaşımın için teşekkürler eline sağlık balık olmasada sıresini atmışsın yarına nasib olsun mamunlarda güzelmiş rast gele.AlkisSeerf
Bu tekne Ayhan arkadasimin,benimki kayinpederlerde koyde(malum motor calindiktan sonra tedbir olarak..kis gecinceye kadar)..benimki su asagidaki

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Benimde gözüm hemen mamunlara takıldı,uzun süredir böyle mamuna rastlamadım.Havada güzelmiş olmadı olmuyo işte,inşallah yarın acısın çıkarırsın bol şanslar.RasgeleAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Benimde gözüm hemen mamunlara takıldı,uzun süredir böyle mamuna rastlamadım.Havada güzelmiş olmadı olmuyo işte,inşallah yarın acısın çıkarırsın bol şanslar.RasgeleAlkisSeerf
Orhan abi,basligini biraz degistirdim,oyle getirdi durumlarSnifsinf..Mamunlara gelince,bu mamunlar yerli degil,selanikten geliyor..kisin yerli cikarmiyorlar..ama boyle selanikten gelen mamun yazin az rastliyorsunSeerf
Bul
Teknen nicinle aynıymış FarukAlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teknen nicinle aynıymış FarukAlkisSeerfrasgele.
nicinle...anlayamadim?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı yalova yalova tatar 49 7,157 22-01-2009, 14:04
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi