Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
siteye özlemimm
alperburdur yazdı:orhan abi sağol zaten götürüp bilgisayarcı dükkan komşuma formatlatacağım bakalım o zaman nasıl olacak bir de senin söylediğin şeyi de söyleyeyim IP nosunu teşekkürler abi

Alper,ücreti karşılığı bilgisayarında proğram yoksa formatlatabilirsinGulumse
Bornova - izmir
Bul
balıkcı uğur yazdı:bendede olmuştu yavw bilgisayarda yaklaşı 1senedir format atmamıştım geçen hafta attım kesper sky yükledim iyi diyolardı siteye giremedim sora onu silip benim can dostum olan eset not 32 yi yükledim canavar gibi olduWinkBoboBobo

Uğur bende bu virüs koruma sistemini yüklettimAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Alper,ücreti karşılığı bilgisayarında proğram yoksa formatlatabilirsinGulumse

benim programları yedekler b.sayarcım bi de bana bu sene 2 b. sayar sattı 3 de ben sattırdım arkadaşlarıma, ayrıca bütün b. sayar aparatlarımı ondan aldım eh bi de komşuluk hakkı bedavaya formatlar o, abi lazımsa, hazır eli değmişken seninkini de formatlatalım gönder laptopuSiyirdimHappy
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:benim programları yedekler b.sayarcım bi de bana bu sene 2 b. sayar sattı 3 de ben sattırdım arkadaşlarıma, ayrıca bütün b. sayar aparatlarımı ondan aldım eh bi de komşuluk hakkı bedavaya formatlar o, abi lazımsa, hazır eli değmişken seninkini de formatlatalım gönder laptopuSiyirdimHappy

Sağolasın Alperim.Sorun laptota değil,masa üstü bilgisayardaydı neyse oda şimdilik halolduAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  siteye bağlanamıyorum araphüso26 12 2,332 05-08-2009, 17:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,392 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66
  siteye giremiyorum bucalıfikret 10 2,579 16-08-2007, 01:47
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi