Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
siteye özlemimm
Hüseyin şu an truopast(damat Arif)uğraşıyo bakalım nasıl olacak.İzmire gelince kızımın bilgisayarından rahat sitemize ulaşırken masa üstü bilgisayarda yine yokHadiordan Bekir yani adsl de sorun yok.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hüseyin şu an truopast(damat Arif)uğraşıyo bakalım nasıl olacak.İzmire gelince kızımın bilgisayarından rahat sitemize ulaşırken masa üstü bilgisayarda yine yokHadiordan Bekir yani adsl de sorun yok.

ekmekçi söyle damada güzelce bi ayar çeksin yoksa onun kulaklarını çınlatırız detone ismaille Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ekmekçi söyle damada güzelce bi ayar çeksin yoksa onun kulaklarını çınlatırız detone ismaille Bobo

Tatar,sabaha kadar bilgisayarla uğraştı şimdilik formatsız çalıştırdı bakalım nereye kadar idare edecek.Treopast'ında ikinizede selamı varSeerf
Bornova - izmir
Bul
iki gündür giremiyodum çok şükür bugün girebildim bizim sitedeki sorunu ben tam olarak anlayamadım neden link is broken diyor anlamadım
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alper 2 gündür site sorunsuz çalışıyor
Bul
LeVrEkCi yazdı:alper 2 gündür site sorunsuz çalışıyor
abi bir bilsem benim haplar mı kırıldı ne oldu valla tek bizim siteye link broken diyor belki de benim explorer da hata var, ben de formatlıcam bu gidişle çünkü tek bizim siteye giriyom başka hiç işim olmuyo internette buna rağmen sadece bizim site hata veriyor belkide haplar engelledi
Snifsinf
Bul
alperburdur yazdı:abi bir bilsem benim haplar mı kırıldı ne oldu valla tek bizim siteye link broken diyor belki de benim explorer da hata var, ben de formatlıcam bu gidişle çünkü tek bizim siteye giriyom başka hiç işim olmuyo internette buna rağmen sadece bizim site hata veriyor belkide haplar engelledi
Snifsinf
Senin sorununda benimkinin aynısıymış.I.P numaramız bizim siteye girişimiz askıya alınmış başka iş yokmuş gibiSiyirdimneyse benimki tamam sorun buradan kaynaklanıyormuş anlamasamda sana sorunun nereden kaynaklandığını bilmen açısından yazıyorumSeerf
Bornova - izmir
Bul
geçmiş olsun alper abiSnifsinfSiyirdimWink
Bul
orhan abi sağol zaten götürüp bilgisayarcı dükkan komşuma formatlatacağım bakalım o zaman nasıl olacak bir de senin söylediğin şeyi de söyleyeyim IP nosunu teşekkürler abi
Bul
balıkcı uğur yazdı:geçmiş olsun alper abiSnifsinfSiyirdimWink

teşekkürler uğurum bişey yok bilgisayarım grip, nezle olmuş daSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  siteye bağlanamıyorum araphüso26 12 2,332 05-08-2009, 17:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,403 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66