Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balon balığındaki büyük tehlike
paylaşım için teşekkürler...
Bul
direkt imha edeceksin ölümüne de balık yenmez yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bu balığı iğneden ayırıken, eldiven yardımıyla cıkarmak gerek anladığım kadarıyla değilmi, derisindede zehir bulunması muhtemel olabilri mi?
Bul
zannetmiyorum kutay zehiri sanıyorum sadece içindeki bir kesede dolu ama herhangibir ignesi eline batarsa zehir çıkarmı onu öğrenmek lazım bilenler cevaplayacaktır bende merak ettim şimdi.
Bul
İnşallah tatlısulara kadar gelmez vay halimize...Hi
Paylaşım için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kutay yazdı:bu balığı iğneden ayırıken, eldiven yardımıyla cıkarmak gerek anladığım kadarıyla değilmi, derisindede zehir bulunması muhtemel olabilri mi?

ağustos ayından sonra tüketilebilecek bu balığın ozaman da derisi yüzülüp iç organları ayıklanarak yenilmesi gerektiğini bildirdi.

Derisinin elle temasla zehirlediği bilimsel araştırmada belirtimediği gibi derisinini yüzülmesi gerekliliği vurgulanmışGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:ağustos ayından sonra tüketilebilecek bu balığın ozaman da derisi yüzülüp iç organları ayıklanarak yenilmesi gerektiğini bildirdi.

Derisinin elle temasla zehirlediği bilimsel araştırmada belirtimediği gibi derisinini yüzülmesi gerekliliği vurgulanmışGulumse
teşekkürler orhan abi okumamışım bu kısmını Gulumse
Bul
Ben tekrar tekrar resimlere bakıyorum, bu baya baya bizim tutup yediğimiz balık.kaygan bi derisi olduğu için oltadan çıkarmayı hiç istemezdim.bide çıktımı şişerdi inmesini beklerdik Gulumse Artık oltaya geldimi öldürüp atıyoruz.tabi dipte gelecek bi olta bırakırsa. kayalardan çekmedik bundan çektiğimiz kadar.koparıp atıyo takımları.nasıl bi diş warsa
Bul
balıkçı0742 yazdı:Ben tekrar tekrar resimlere bakıyorum, bu baya baya bizim tutup yediğimiz balık.kaygan bi derisi olduğu için oltadan çıkarmayı hiç istemezdim.bide çıktımı şişerdi inmesini beklerdik Gulumse Artık oltaya geldimi öldürüp atıyoruz.tabi dipte gelecek bi olta bırakırsa. kayalardan çekmedik bundan çektiğimiz kadar.koparıp atıyo takımları.nasıl bi diş warsa

Sizin yakaladığınız balık bunlar Şeref,şimdide bizim başımıza bela oldularHadiordan
dişlerine dikkat etmedinmi aynı tel kesici gibiSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi allah kolaylık versin. çupra bunları yiyomuş , akdenize baya bi çupra salmış ege üniverstesi diye duymuştum ama yalan bi duyummuş herhalde
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye'ye yaklaşan ölümcül tehlike!!! sirenia 3 1,655 14-10-2011, 21:28
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,225 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Hasankeyf'te Büyük Keşif SerenaY66 9 3,267 28-07-2011, 09:08
Son Yorum: Köksal
  marmarada yeni tehlike LeVrEkCi 15 2,992 27-02-2011, 23:30
Son Yorum: yycolak
  balon balığı zafer77 16 2,932 25-08-2009, 16:30