Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
siteye özlemimm
arkadaşlar bn sizlere bir şey sormak istiyorum şimdi bnnim bilgisayarımda internet var bu siteye girmek istiyorumm çok yavaş giriyo 10 dk nerdeysee hadi sziteye giriyorum bir şeye basıyim diyorum 10 dk bekliyorumm yine açılmıyo nedenini sölerseniz sevinirimm!!!!
Bul
şimdiden sağolunnnn!!!Gulumse
Bul
cesuryürek77 yazdı:şimdiden sağolunnnn!!!Gulumse

muhammed bey sıtemızle ılgılı bır problem soz konusu degıl su anda ...sanırım sızın baglantı hızınızdan kaynaklanıyor...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
muhammed bey sitede ayda 1-2 kez yavaşlama oluyor ama genelde site hızında sorun yok sanıyorum sizin internet bağlantı hızınızda veya bilgisayarda sıkıntı olabilir.
internete adsl ile baglanıyorsanız google da adsl speed test yazıp bi test ettirirseniz hızınızı görebilirsiniz,hatta paralel 1 den fazla telefon veya kablolarda ekler varsada hattınızı yavaşlatabilir.
Bul
teşekkür ederim arkadaşlar sağolunnAlkisGulumse
Bul
muhammet kolay gelsin inşallah halledersin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kesinlikle bilgisayarla ilgili olduğunu düşünüyorum. bende durum gayet iyi. Hatta evde yeni aldığım bilgisayarda son sürat denilebilecek durumda. Bilgisayarında biraz temizlik yapman gerekebilir. Kolay gelsin
Bul
abicim internet bağlanırken tüm sitelerde böyle yavaşmı giriyon yoksa sadece bu sitedemi o ömemli
hepsinde aynı yavaşlık varsa internet kablosunda kopukluk olabir
yada kullandığın anti virüs programı bilgisayarı gasabilir yani yavaşlatırWink
Bul
Sanırım internet hızında problem var. H<alledilmeyecek bir şey değil dir diye düşünüyorum.Gulumse
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
benim tahminimde antivürüs den yana ben kalsperski kulanıyordum forumda açılmalarda problem yarattı değiştirdim programı sorun kalmadı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  siteye bağlanamıyorum araphüso26 12 2,332 05-08-2009, 17:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,399 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66
  siteye giremiyorum bucalıfikret 10 2,579 16-08-2007, 01:47
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi