Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SİTEMİZDE ZİYARETÇİ MİSAFİRLERİMİZ BUYURUN TANIŞALIM
yusufburdur yazdı:nihat abi valla ben bu siteye üye olmadan önce ot gibi bir avcıymışım sağolsun alper arkadaşım beni tanıştırdı sizlerle hem avlarımı paylaşıyorum hemde yep yeni arkadaşlarla tanıştım Alkis
sen sağol yusufumAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:ne mutlu bize ki biz çooook güzel bir aileyiz,benim de eşim hepinizi tanıyor, ayrıca allah bağışlasın yakında oğlunuz da aileye katılacak ve bizleri önceden tanıyor olacakAlkis
hayırlısıyla dünyaya gelip analı babalı büyümek nasip olsun inşallah.dogum gününü bildirmeyi unutma hemen adına üyelik açalım en küçük üyemiz olsun inşallahhhhh Alkis

Albatros-gr yazdı:Arkadaslar size belki garip gelecek ama ,ne kadar yorgun olursam olayim teknem ile denize acildimi ruhum dinleniyor...iste bu guzel duyguyu ve hissi sitede sizlerle muhabbet yaparkende yasiyorum..hepinize ayri-ayri tesekkur ederimAlkis
aman abi bazen burada olmak denize açılmayı unutturuyor dikkat!Gulumse
Bul
hakıkattende bılgısayarı acar acmaz ılk ısım buraya tıklamak konuları okumak yazmak yenı dostluklar hepsı guzel seyler bıde farkındamısınız alıskanlık yapıyor allah nazardan korusun amın
Bul
haklısınız her ziyaretçiyi üye yapmalıyız arkadaşlıgımız paylaşımlarımız olur....Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Hem benide bu siteye üye yapan Sayın Tomy77 olmuştur. Huzurlarınızda ona teşekürlerimi sunarım.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Halat temini konusunda bir arzunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Bul
Mehmet bey,ailemize hosgeldiniz..iyi paylasimlarAlkis
Bul
Kaptan_27 yazdı:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Halat temini konusunda bir arzunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
aramıza hoşgeldinizGulumseeğer yaşınızı da kontrol panelinden profil ayarlarından girerseniz size hitapta kusur etmeyiz teşekkürler...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Kaptan_27 yazdı:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Halat temini konusunda bir arzunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Aramıza hoşgeldiniz Mehmet bey.Balık avı paylaşımlarınızı bekliyoruzAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
mehmet bey aramıza hoşgeldiniz tanışma odası bölümümüzden konu açarak kendinizi tanıtabilirsiniz. yaş bilgilerinizi de girerseniz hitapta kusur etmemiş oluruz.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tanışalım cobra 14 2,776 10-05-2008, 19:48
Son Yorum: orhanekmekci
  Tanışalım hey26 39 5,012 01-05-2008, 00:42
Son Yorum: araphüso26
  Herkese Selamlar!... Tanışalım. erols 24 4,431 13-02-2008, 19:52
Son Yorum: ekmekçi
  Karadenizden sitemizde balıkçı varmı istavritci 8 1,780 16-06-2007, 22:28
Son Yorum: RaPaLaCı
  ANKARA'lılar tanışalım.. KUBİLAY 10 2,914 29-12-2006, 14:50