Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amcaoğlundan mesaj;
Amcaoğluna selamlar , o da ailemize katılsın 76
Amcaoğluna söyle köpekbalıklarından korkmasın çünkü insanda daha canavar canlı yok76
Bul
mariner8 yazdı:Amcaoğluna selamlar , o da ailemize katılsın 76
Amcaoğluna söyle köpekbalıklarından korkmasın çünkü insanda daha canavar canlı yok76
Aynen abicim en büyük canavar genelde canlılar arasında insanlar. Çünkü hiç bir hayvan zevk için öldürmez. Ama ne yazıkki bayağı insanlar içinde zevk için öldürme hırsı bulunmakta.
Bul
murat abicim javs köpek balığı bildiğim kadarıyla insanlara saldırmaz .
amca oğlunda selamlar 76
oda senin yerine balık tutuyo demekki oralarda aynı benim yerime sitede balık tutanlar gibiSiyirdimBoboBoboAlkisSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:murat abicim javs köpek balığı bildiğim kadarıyla insanlara saldırmaz .
amca oğlunda selamlar 76
oda senin yerine balık tutuyo demekki oralarda aynı benim yerime sitede balık tutanlar gibiSiyirdimBoboBoboAlkisSeerf
Teşekkürler Uğurcuğum. Daha yaşın genç önünde uzun zaman var balık tutabilmek için. öncelikli görevin derslerin olmalı. İş hayatına atıldıktan sonra istemesende kendini balıkta bulacağından eminim. Sevgilerimle.
Bul
murkican yazdı:Teşekkürler Uğurcuğum. Daha yaşın genç önünde uzun zaman var balık tutabilmek için. öncelikli görevin derslerin olmalı. İş hayatına atıldıktan sonra istemesende kendini balıkta bulacağından eminim. Sevgilerimle.
tabiki abicim en öncelik ders benim için saten7676
Bul
aleyküm selam murat abi güzel haberler gelmiş emmioğlundan Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi