Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SİTEMİZDE ZİYARETÇİ MİSAFİRLERİMİZ BUYURUN TANIŞALIM
robinson987 yazdı:bağımlılık iyidir ama iyi işlere tabıkı alışkanlıklar iyiliğe ve dostluğa açıldığı takdırde bı sorun olmaz
ben her akşam konuşamadımmı sizlerle bir eksiklik hissediyorum bir krizdir tutuyor beni sizler nette bulabileceğim en güzel aile oldunuz bana bu da hepinizin yüreğinde yatan güzelliklerle mümkün oldu...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Gulumsealper birde beni düşün ne haldeyimGulumse3 sene evvel bir girdim ozamandan beri buradayım sadece ilk girdiğim sene daha 6 aylık üye iken şahsi sorunlarım nedeniyle 2-3 ay siteye girememiştim siteden baya uzak kalmıştım onun haricinde hemen hemen her üyeyi tek tek tanıyorum hatırlıyorum,her olayı biliyorum sabahtan akşama kadar burada olamadımı sanki bir yanım eksik oluyor.
akşamları bazen bu akşam girmeyeyim yarın bakarım diyorum yinede sizlerin muhabbetinden eksik kalamıyor girip bakıyorum.
ailece eşim çocuklarım herkesi tanır kim ne yapar nasıl biridir bilir olduk.
oglum bazen soruyor şu abi ne yaptı balık tutmuşmu şu ne yapmış diye hatta öğretmenine söylemiş öğretmeni bile sitedeki muhabbeti takip eder olmuş.bazen oğlum girip konuları okuyup bana anlatıyor.daha 10 yaşında oldugundan siteye kendisi girmiyor ama büyüyünce oda daimi üyelerimizden biri olacagı kesin.
kızım zaten ufak sadece sitedeki oyun bölümüyle ilgileniyor Gulumse
eşimde buradaki herkesi tanır oldu artık hele organizasyon sonundaki resim ve videoları neşe ile seyrediyoruz,balık yemekleri yaparken eşim mutfaktan çıkıyor eşi yaptı demesinler sen yap diyor uyanıkSiyirdimresim çekerken ben daha söylemeden gelip resimleri çekiyor.yani demek istedigim bu site artık işim,evim ailem oldu ve herkesin bunu aynı şekilde hissttiginin farkındayım,farklı bir forum oldugumuzun mesajların dolu dolu oldugunun güzelliginin herkes farkında.
ne mutluki bizlere güzel ve büyüyen bir aile olabiliyoruz.
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
arkadaşlar aslında bn bilgisayara o kadar bağımlı bir kişi değildimmdirr ama bu siteyi arkadaşımdan duyuncaa bağalndım kaldımm bilgisayarı açınca illede buraya giricem zaten giriş sayfamda bu bu siteyi açanın tuttuğu altın etsin demek isterdim ama yemeği tutucak altın olucak yemek yiyemeyecekk onun içinn demek istemiyorummHappy
Bul
cesuryürek77 yazdı:arkadaşlar aslında bn bilgisayara o kadar bağımlı bir kişi değildimmdirr ama bu siteyi arkadaşımdan duyuncaa bağalndım kaldımm bilgisayarı açınca illede buraya giricem zaten giriş sayfamda bu bu siteyi açanın tuttuğu altın etsin demek isterdim ama yemeği tutucak altın olucak yemek yiyemeyecekk onun içinn demek istemiyorummHappy
valla dua eder en azından 3 gün olsa yater SiyirdimBobo
Bul
son iki aydır bende siteye ugramadan yatmıyorum alışkanlık yaptı iyikide üye olmuşum
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumsealper birde beni düşün ne haldeyimGulumse3 sene evvel bir girdim ozamandan beri buradayım sadece ilk girdiğim sene daha 6 aylık üye iken şahsi sorunlarım nedeniyle 2-3 ay siteye girememiştim siteden baya uzak kalmıştım onun haricinde hemen hemen her üyeyi tek tek tanıyorum hatırlıyorum,her olayı biliyorum sabahtan akşama kadar burada olamadımı sanki bir yanım eksik oluyor.
akşamları bazen bu akşam girmeyeyim yarın bakarım diyorum yinede sizlerin muhabbetinden eksik kalamıyor girip bakıyorum.
ailece eşim çocuklarım herkesi tanır kim ne yapar nasıl biridir bilir olduk.
oglum bazen soruyor şu abi ne yaptı balık tutmuşmu şu ne yapmış diye hatta öğretmenine söylemiş öğretmeni bile sitedeki muhabbeti takip eder olmuş.bazen oğlum girip konuları okuyup bana anlatıyor.daha 10 yaşında oldugundan siteye kendisi girmiyor ama büyüyünce oda daimi üyelerimizden biri olacagı kesin.
kızım zaten ufak sadece sitedeki oyun bölümüyle ilgileniyor Gulumse
eşimde buradaki herkesi tanır oldu artık hele organizasyon sonundaki resim ve videoları neşe ile seyrediyoruz,balık yemekleri yaparken eşim mutfaktan çıkıyor eşi yaptı demesinler sen yap diyor uyanıkSiyirdimresim çekerken ben daha söylemeden gelip resimleri çekiyor.yani demek istedigim bu site artık işim,evim ailem oldu ve herkesin bunu aynı şekilde hissttiginin farkındayım,farklı bir forum oldugumuzun mesajların dolu dolu oldugunun güzelliginin herkes farkında.
ne mutluki bizlere güzel ve büyüyen bir aile olabiliyoruz.
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

ne mutlu bize ki biz çooook güzel bir aileyiz,benim de eşim hepinizi tanıyor, ayrıca allah bağışlasın yakında oğlunuz da aileye katılacak ve bizleri önceden tanıyor olacakAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu anda aiteyi ziyaretçi olarak gezen misafirlerimiz üye olarak bizlere katılırsanız seviniriz burada çok güzel dostluklar kurup bilgilerimizi paylaşıyor organizasyonlar yaparak birbirimizi tanıyoruz.
sizleride aramızda görmek isteriz.
saygılar sevgiler
nihat abi valla ben bu siteye üye olmadan önce ot gibi bir avcıymışım sağolsun alper arkadaşım beni tanıştırdı sizlerle hem avlarımı paylaşıyorum hemde yep yeni arkadaşlarla tanıştım Alkis
Bul
Arkadaslar size belki garip gelecek ama ,ne kadar yorgun olursam olayim teknem ile denize acildimi ruhum dinleniyor...iste bu guzel duyguyu ve hissi sitede sizlerle muhabbet yaparkende yasiyorum..hepinize ayri-ayri tesekkur ederimAlkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Arkadaslar size belki garip gelecek ama ,ne kadar yorgun olursam olayim teknem ile denize acildimi ruhum dinleniyor...iste bu guzel duyguyu ve hissi sitede sizlerle muhabbet yaparkende yasiyorum..hepinize ayri-ayri tesekkur ederimAlkis
Arkadaş anlaşıldı demek ondan bu günlerde balığa çıkmıyorsun Hehe
Bul
mariner8 yazdı:Arkadaş anlaşıldı demek ondan bu günlerde balığa çıkmıyorsun Hehe
Goturmuyorsun yaSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tanışalım cobra 14 2,776 10-05-2008, 19:48
Son Yorum: orhanekmekci
  Tanışalım hey26 39 5,012 01-05-2008, 00:42
Son Yorum: araphüso26
  Herkese Selamlar!... Tanışalım. erols 24 4,431 13-02-2008, 19:52
Son Yorum: ekmekçi
  Karadenizden sitemizde balıkçı varmı istavritci 8 1,780 16-06-2007, 22:28
Son Yorum: RaPaLaCı