35 yıldır Avustralyada yaşayan ve 10 yılda bir gelebilen amcaoğlunun Sydney"den gönderdiği mesajını sizlerle paylaşıyorum. Orda yaz burada kış, orda gündüz burada gece bu nedenlerle genelde msn. den görüşme fırsatıda pek bulunmuyor.
Rafet Aydin yazdı 15:54
hi mr murat aydin how are you , thank you for accepting my invatation to facebook, anyway back to turkish, gecen hafta balik avina ciktik cok yogundu misineler parmaklarimizi kesti, su an lufer, istavrit, yatsi balik , cupra ve bol bol kopek baligi jaws var hey yavrum be hem korku acayip macerali balik avi, neyse bu sabah bondi beach de surfcu birinin kolunu koparmis jaws sydneyin en mesur plaji artik turistler denizede girmez korkudan, ben dahil havuza talip, hoscakal murom herkese selamlar
İnsanan öyle bir yerde org. yapması ne güzel olurdu. değilmi arkadaşlar.
Murat amca ogluna selamlarimizi ilet...iste her gulun dikeni var,her sey iyi guzel orada ama kopekbaliklari cirit atiyor,,aman kendine dikkat etsin...paylasim icin tesekkurler
Albatros-gr yazdı:Murat amca ogluna selamlarimizi ilet...iste her gulun dikeni var,her sey iyi guzel orada ama kopekbaliklari cirit atiyor,,aman kendine dikkat etsin...paylasim icin tesekkurler
Aynen iletiyorum, ayrıca siteye davet ettim. Pek fırsat bulamıyor ama, gececi arkadaşlarla sohbet edecek imkan bulabileceğini zannediyorum.