LeVrEkCi yazdı:birol 1 kere denemem lazım o parayı 1 kerelik verir denerim ama iş yaparsa düşün levrekleri,gerçi her durumda levrek geliyor belki dahada verimli çalışmaya başlarım.0.40 oluşu dahada iyi 0.40 la levreği çekerken ellerim titremez hiçolmazsa.teşekkürler.
Nihat abi aradığın misina mi bilmiyorum ama assonun bir modelini buldum ;
Fluorocarbon kaplama, çok yüksek dayanıklılıkta, mükemmel şeffaflıkta yüksek performanslı misina çok memnun kalacağınız özel bir misina
Fiyatı : 9,26 TL
yalova tatar yazdı:nihat bana gezen tulumu siparişi ver 42 nomero olsun saygılar
tatmam erden abi veriyorum.
rusan yazdı:Nihat abi aradığın misina mi bilmiyorum ama assonun bir modelini buldum ;
Fluorocarbon kaplama, çok yüksek dayanıklılıkta, mükemmel şeffaflıkta yüksek performanslı misina çok memnun kalacağınız özel bir misina
Fiyatı : 9,26 TL
fluorocarbon misinaların bu kadar ucuz olacagını düşünmüyorum rusan bunları bende görmüştüm ucuz olanları gerçeken görünmezmi tartışılır denemek yada deneyenden dinlemek lazım.nisan mayıs gibi levrek için malzeme alacagım o zaman iyi bir araştırır öyle alırım.teşekkürler.
fluorocarbon misinaların bu kadar ucuz olacagını düşünmüyorum rusan bunları bende görmüştüm ucuz olanları gerçeken görünmezmi tartışılır denemek yada deneyenden dinlemek lazım.nisan mayıs gibi levrek için malzeme alacagım o zaman iyi bir araştırır öyle alırım.teşekkürler.
Fluorocarbon kaplama ile %100 fluorocarbon aynı değildir arkadaşlar. Asso misinalar fluorocarbon kaplamalıdır. Suda yine görünürler.
%100 FC misinalar suyu emmezler . Bu yüzdende balığa görünmezler. FC misinaların görünmezlik avantajından yararlanmak istiyorsanız %100 fluorocarbon olan misinaları tercih ediniz.