Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
biliyorum abi pazar günü oda bizimleydi 2 parça çupra aldıSiyirdim
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:biliyorum abi pazar günü oda bizimleydi 2 parça çupra aldıSiyirdim
Fotoda görmüşdüm,cupra almasına cok sevindimSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:bir gün gördü daha seni koçumSmile biz yıllardır beraber avlanırız onunla çok sağlam oltacıdır söyleyim sana ne kaparsan kardır. hatta izmirde ilk 5 in arasındadır ona göre..delikanlılıkta 1. sıradadır gözümde.

farkettım gercekten cok usta avcılıkta..bıseyler ogrenebılırsek ne mutlu bıze Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:farkettım gercekten cok usta avcılıkta..bıseyler ogrenebılırsek ne mutlu bıze Smile

Fevzi Fikret abiyle konuş önümüzdeki cumartesi iri teke ayarlayabiliyorsa benim meraya kaçalım levrek başladı...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Fevzi Fikret abiyle konuş önümüzdeki cumartesi iri teke ayarlayabiliyorsa benim meraya kaçalım levrek başladı...

ben hazırımmmmm tekelerde hazırrrrr.
Bul
bucalıfikret yazdı:ben hazırımmmmm tekelerde hazırrrrr.
Izmir tarafinda yine bir hareketlilik gozluyorum...Ya Fikret bir sey soracagim ama gulmeyeceksiniz...teke ne oluyor?
Bul
bucalıfikret yazdı:ben hazırımmmmm tekelerde hazırrrrr.

saat kaç gibi tekeler gelir cumartesi abi onu bi öğrensene.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:saat kaç gibi tekeler gelir cumartesi abi onu bi öğrensene.

barış arkadaşla pazartesi gündüz vardiyasındayıs kendisiyle görüşeyim bensana haber veririm.
Bul
Albatros-gr yazdı:Izmir tarafinda yine bir hareketlilik gozluyorum...Ya Fikret bir sey soracagim ama gulmeyeceksiniz...teke ne oluyor?
Faruk,teke karidesin benzeri olup onun küçüğü.Seerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,teke karidesin benzeri olup onun küçüğü.Seerf
Sagol Orhan abi,daha evvelki konularda dikkatimi cekti sorucaktim,ama cehaletimi belli etmiyeyim dedimHehe biz tekeye burada GAMBARI diyoruz..cok kurnaz bir yem..burada oldugu gibi ve temizlenik olarak ta satiliyor...tesekkurler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi