Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
biz bu sitede kaç kişiyizzz???
faruk kaptan sen tekniker değilsin.. sen okulu bitirmiş doktora yapıyosun şu anAlkis
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
aramıza hoş geldiniz feyza hanım..Smile
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
mudanya yazdı:tc sınırları içinde sinoptan doğusu hariç hataya kadar avlanmadığım deniz yok. illegal avlanma yöntemleri hariç. avlanmadığım teknik yok.yanılmalar hariç denizlerimiz de yaşayan tüm canlılar hakkında teorik vede görsel vede bilimsel bilgilerim az yada çok var.
fakat mektebini okumadım. sadece 45 yıldır deniz mektebini canlı yaşıyor ve gözlüyorum.eh her halde bende bir deniz teknikeri sayılırım. değilmi dostlar

haklısın kaptan AlkisSeerf sen ordünaryüs prof sun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yok canım erden o kadar abaetmadım ben. yinede sağ ol teşekkürler.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
f_erol yazdı:Verwirrt Ben merak ediyorum kaç kişiyiz? Sizce sitede kaç su ürünleri teknikeri var? Sayalım mı? Ben başlatıyorum ilk su ürünleri teknikeri benimWink Benden sonraki arkadaşlar da benim yazdığım gibi yazsın ki sayarken başa dönmek zorunda kalmayalım dimiNayirolamaz 1-feyzaWink böyle okGulumse

Hadi bakalım sıra sizdeeee.bakalım kaç kişiyizAffet ii akşamlar

feyza hanım aramıza hoşgeldiniz,
sitemizde suürünlerinde öğretmenlik yapan,okuyan ve mezun birkaç arkadaşımız var fakat bazen online oluyorlar bazen olmuyorlar bazende suürünlerinden bizlerle anket yapmak isteyen sorular soran öğrenciler gelip bizim tecrübelerimizi paylaşmak istiyorlar.
inşallah 100. su ürünleri uzmanını yazmak nasip olur burada ve sizde burada kalıcı olursunuz inşallah.Alkis

mudanya yazdı:tc sınırları içinde sinoptan doğusu hariç hataya kadar avlanmadığım deniz yok. illegal avlanma yöntemleri hariç. avlanmadığım teknik yok.yanılmalar hariç denizlerimiz de yaşayan tüm canlılar hakkında teorik vede görsel vede bilimsel bilgilerim az yada çok var.
fakat mektebini okumadım. sadece 45 yıldır deniz mektebini canlı yaşıyor ve gözlüyorum.eh her halde bende bir deniz teknikeri sayılırım. değilmi dostlar
faruk abi sende 2.faruk yazabilirsin direk abi sendeki tecrübe belkide hiçbirimizde yok Seerf
Bul
hoşgeldiniz katılımlarınız daimi olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Feyza hanım. Denizlermiz ve su ürünleri hakkında yeterince bilgiye sahip olmayan arkadaşlarımızda mevcut olabilir aramızda. Bu sebeple sizlerden yardım bekleriz. Yardımcı olursanız sanırım diğer arkadaşlarımızda ögrenirler bilgi sahibi olan arkadaşlarda bilgilerini tazelemiş olurlar. Aramıza Hoşgeldiniz..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
aramıza hoş geldinizSeerf
Bul
aramıza ve ailemize hoşgeldiniz paylaşımlarınız herdaim olsun Alkis
Bul
deniz uzmanı makine teknikeri olurmu ??
Dalış Eğitmeni
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sitede yeni denizde eski profosyonel 26 3,375 21-11-2007, 19:13