Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
biz bu sitede kaç kişiyizzz???
Verwirrt Ben merak ediyorum kaç kişiyiz? Sizce sitede kaç su ürünleri teknikeri var? Sayalım mı? Ben başlatıyorum ilk su ürünleri teknikeri benimWink Benden sonraki arkadaşlar da benim yazdığım gibi yazsın ki sayarken başa dönmek zorunda kalmayalım dimiNayirolamaz 1-feyzaWink böyle okGulumse

Hadi bakalım sıra sizdeeee.bakalım kaç kişiyizAffet ii akşamlar
Bul
feyza hanım 4260 üyemiz var fakat çoğu bilgi almak için üye olupta hiç mesaj yazmayan arkadaşlar.ama emin olun online olan arkadaşlarında sayısı yabana atılır değil 600 küsür arkadaş değişik zamanlarda online oluyor ,ve bunların çoğunluğunuda tanıyoruz .bölgesel olarakta herkes birbirini tanır.sizin gibi bi bayan su ürünleri teknikeri üye olmuştu geçen sene bi kaç soru sormuştu bidahada sitemize giriş yapmadı.yeterli olmuştur açıklamam hrhalde Smile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu sıralamanın devamı çok uzun sürebilirSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
dimi ekmekçi Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
tmm ya sormuyorumBaby
:fener:feyzaerol:fener:
Bul
bu sitedekilerin hepsi su ürünleri hakkında doktora yapmış tır emin olabilirsiniz hoş geldinizWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hoş bulduk Gulumse
:fener:feyzaerol:fener:
Bul
size istatistiki bilgi vereyim Gulumse
[Resim: collapse_thead.gif] Amatör Balıkçı İstatistikler [Resim: stats.gif]Konular: 8,879, Mesajlar: 159,705, Üye Sayısı: 4,301, Aktif Üyeler: 322
En yeni üyemiz f_erol aramıza hoş geldiniz.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Yanılmıyorsam ankarada oturan ve su urunlerı 4. sınıfta okuyan bırı vardı hatta benden bır konuda yardım ıstemıstı
Sazanları özledim...
Bul
tc sınırları içinde sinoptan doğusu hariç hataya kadar avlanmadığım deniz yok. illegal avlanma yöntemleri hariç. avlanmadığım teknik yok.yanılmalar hariç denizlerimiz de yaşayan tüm canlılar hakkında teorik vede görsel vede bilimsel bilgilerim az yada çok var.
fakat mektebini okumadım. sadece 45 yıldır deniz mektebini canlı yaşıyor ve gözlüyorum.eh her halde bende bir deniz teknikeri sayılırım. değilmi dostlar
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sitede yeni denizde eski profosyonel 26 3,375 21-11-2007, 19:13
Son Yorum: balıkçızakir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi