Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maslak avda D.A.M kamışlar
arkadaşlar bugün maslak avla yıllık anlaşma yaptık firma sahibi süleyman beyle biraz muhabbet ettik siteden gelen arkadaşlar bana siteden olduklarını mutlaka söylesinler ki extra indirimler yapayım dedi.saolsun siteyle çok ilgileniyor kurşun fiatını kg:3.00 tlye çekti ayrıca D.A.M kamışlarda özel fiatlar söyledi:

En çok satan Surf kamışı:
D.A.M STEELPOWER TELE SURF

250g kurşun atma kapasitesi ve esnek aksiyonu ile sahil balıkçılarının favorisi haline gelen SteelPower serisi 4 farklı boyda kullanıma sunuluyor: 360 - 390 - 420 - 450cm

Uzun sapı, yüksek seviyede konumlandırılmış makina yatağı, kısa kapanır ve kolay taşınır ebatları, kolay kavranır ince sapı ilk göze çarpan özellikler.

Türkiye balıkçılarının kullanım alışkanlıklarına uygun olarak hem surf özelliği taşıması, hem de kapalı ölçülerinin kısa olması en büyük özelliği. İtalyan surf kamışlarının "taşıma zorluğu" problemine karşı en uygun alternatif, D.A.M kalitesi ve estetiği ile sunuluyor.

- TC 24 Yüksek Modül karbon
- D.A.M.-T.L.S. Gümüş çerçeveli halkalar
- Paslanmaz çelik kamış yatağı
- İnce sap tasarımıyla uzun atımlarda kolay kavrama
- İlk parçada katlanır porselen

---------------------------------------------------------
bu özellikler 360 olan model için verilmiştir.
maslak avda bu ürün için amatörbalikci.net ailesine özel fiatlar aşagıdaki gibidir.
360 105tl
390 110tl
420 115tl
----------------------------------------------------------
bilgisayarla ilgilenecek kız orada yogun oldugundan süleyman bey de bilgisayar kullanmayı sevmediğinden benden rica ettiler bu nedenle ben eklemeleri yapıyorum.
diğer tüm ürünlerde çok güzel indirimler yapıyorlar ben bugün baya bi malzeme aldım hem tane başı hemde toplamda saolsunlar ellerinden geleni yaptılar ve fiatları netten araştırdıgımda baya uygun fiatlar oldugunu anladım.
sponsorumuza teşekkürler sayelerinde hem sitenin masrafları azda olsa çıkıyor hem uygun malzemeler alabiliyoruz.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihat saol paylaşım için işimiz düşerse ist tarafına mutlaka uğrarız ,kendiside girsin siteye yaw Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
abi uzun zaman kamış araştırması yapmıştım ve bu kamış tam aradıgım kamış diye karar vermiştim ama hala gidip almak nasip olmadı yaza dogru ugruycam maslak ava . av tüfegide düşünüyom bi bakmiş olurum paylaşım için teşekkürler. abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
erden abi süleyman abi aslında tam kara avcısı hemde hasta derecesinde kara avcısı,kara avı için malzemelerde satıyor ama internetle işi yok gittigimde beni oturtuyor bilgisayarın başına al sen yaz diyor Gulumseyegeni bi kız var bugün ona ögrettim siteyi girecekler inşallah siteye.kahve elinde olan süleyman abidir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mis gibi işte bizdede var kara avı ama genelde denizdeyiz. her türlü malzeme alırız.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
abi cok önemli orayı bilmeyipde gidenlere uyarı ben gittim ve o kadar cok aradım ki kan ter içinde kaldım tabı maslağı bilmediğimden halbukı telefonda tarif etmişti süleyman abi bi pelikan kamışla okuma makına misina v.s aldım cok memnun kaldım
ÖNEMLİ OLAN : KAPI NOSUNU DEĞİŞTİRMİŞ BELEDİYE
ODAN DOLAYI COK ŞAŞIRDIM BEN ama yer cok basit halbuki
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Nihat abilerimize bizim buralardanda selamlarimizi ilet...hayirli isler dileGulumse
Bul
hayırlı işler bol kazançlarAlkisdam kamışları hiç araştırmadım ama leneaffe kamışlardan varmı onlara taktım şu kış bitsin bi tane almaya niyetim var uzun alacak heraldeWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
olmazmı arap bak bide tam senlik kara avı içinde bi dünya malzeme var Wink sen bi git oraya neler alırsın neler Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
araphüso26 yazdı:hayırlı işler bol kazançlarAlkisdam kamışları hiç araştırmadım ama leneaffe kamışlardan varmı onlara taktım şu kış bitsin bi tane almaya niyetim var uzun alacak heraldeWink
ne istersen var hüseyin yoksada önceden haber veririz getirtirler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maslak av sipariş LeVrEkCi 48 12,307 22-07-2009, 20:25
Son Yorum: SinekOltasi
  spidir rapalalar maslak avda LeVrEkCi 36 7,377 21-05-2009, 01:07
Son Yorum: levent2735
  strike pro rapalalr maslak avda LeVrEkCi 24 5,196 27-04-2009, 00:11
Son Yorum: alperburdur
  maslak avda tulumlar LeVrEkCi 30 6,204 18-02-2009, 10:13
Son Yorum: yalova tatar
  maslak avda kurşun fırsatı Maslak Av 25 5,585 16-02-2009, 00:53