arkadaşlar bugün maslak avla yıllık anlaşma yaptık firma sahibi süleyman beyle biraz muhabbet ettik siteden gelen arkadaşlar bana siteden olduklarını mutlaka söylesinler ki extra indirimler yapayım dedi.saolsun siteyle çok ilgileniyor kurşun fiatını kg:3.00 tlye çekti ayrıca D.A.M kamışlarda özel fiatlar söyledi:
En çok satan Surf kamışı:
D.A.M STEELPOWER TELE SURF
250g kurşun atma kapasitesi ve esnek aksiyonu ile sahil balıkçılarının favorisi haline gelen SteelPower serisi 4 farklı boyda kullanıma sunuluyor: 360 - 390 - 420 - 450cm
Uzun sapı, yüksek seviyede konumlandırılmış makina yatağı, kısa kapanır ve kolay taşınır ebatları, kolay kavranır ince sapı ilk göze çarpan özellikler.
Türkiye balıkçılarının kullanım alışkanlıklarına uygun olarak hem surf özelliği taşıması, hem de kapalı ölçülerinin kısa olması en büyük özelliği. İtalyan surf kamışlarının "taşıma zorluğu" problemine karşı en uygun alternatif, D.A.M kalitesi ve estetiği ile sunuluyor.
- TC 24 Yüksek Modül karbon
- D.A.M.-T.L.S. Gümüş çerçeveli halkalar
- Paslanmaz çelik kamış yatağı
- İnce sap tasarımıyla uzun atımlarda kolay kavrama
- İlk parçada katlanır porselen
---------------------------------------------------------
bu özellikler 360 olan model için verilmiştir.
maslak avda bu ürün için amatörbalikci.net ailesine özel fiatlar aşagıdaki gibidir.
360 105tl
390 110tl
420 115tl
----------------------------------------------------------
bilgisayarla ilgilenecek kız orada yogun oldugundan süleyman bey de bilgisayar kullanmayı sevmediğinden benden rica ettiler bu nedenle ben eklemeleri yapıyorum.
diğer tüm ürünlerde çok güzel indirimler yapıyorlar ben bugün baya bi malzeme aldım hem tane başı hemde toplamda saolsunlar ellerinden geleni yaptılar ve fiatları netten araştırdıgımda baya uygun fiatlar oldugunu anladım.
sponsorumuza teşekkürler sayelerinde hem sitenin masrafları azda olsa çıkıyor hem uygun malzemeler alabiliyoruz.
En çok satan Surf kamışı:
D.A.M STEELPOWER TELE SURF
250g kurşun atma kapasitesi ve esnek aksiyonu ile sahil balıkçılarının favorisi haline gelen SteelPower serisi 4 farklı boyda kullanıma sunuluyor: 360 - 390 - 420 - 450cm
Uzun sapı, yüksek seviyede konumlandırılmış makina yatağı, kısa kapanır ve kolay taşınır ebatları, kolay kavranır ince sapı ilk göze çarpan özellikler.
Türkiye balıkçılarının kullanım alışkanlıklarına uygun olarak hem surf özelliği taşıması, hem de kapalı ölçülerinin kısa olması en büyük özelliği. İtalyan surf kamışlarının "taşıma zorluğu" problemine karşı en uygun alternatif, D.A.M kalitesi ve estetiği ile sunuluyor.
- TC 24 Yüksek Modül karbon
- D.A.M.-T.L.S. Gümüş çerçeveli halkalar
- Paslanmaz çelik kamış yatağı
- İnce sap tasarımıyla uzun atımlarda kolay kavrama
- İlk parçada katlanır porselen
---------------------------------------------------------
bu özellikler 360 olan model için verilmiştir.
maslak avda bu ürün için amatörbalikci.net ailesine özel fiatlar aşagıdaki gibidir.
360 105tl
390 110tl
420 115tl
----------------------------------------------------------
bilgisayarla ilgilenecek kız orada yogun oldugundan süleyman bey de bilgisayar kullanmayı sevmediğinden benden rica ettiler bu nedenle ben eklemeleri yapıyorum.
diğer tüm ürünlerde çok güzel indirimler yapıyorlar ben bugün baya bi malzeme aldım hem tane başı hemde toplamda saolsunlar ellerinden geleni yaptılar ve fiatları netten araştırdıgımda baya uygun fiatlar oldugunu anladım.
sponsorumuza teşekkürler sayelerinde hem sitenin masrafları azda olsa çıkıyor hem uygun malzemeler alabiliyoruz.