Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
blue_zaire yazdı:kasnakta kullanırsan karısmamasına ımkan yok abı o yuzden bız makınede kullandık ben en son balıgı cektıgımde elımle cektım mısınayı tekneye oda karıstı anında zaten o yuzden makınede kullamak en mantıklısı
Barış abinde elle çekiyo,odamı karıştırdıSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Ben oltlarima yani kasnaga 40lik misine sariyorum..fakat bu misineyi cile olarak(yani 1000m)aliyorum,karisma durumunda ugrasmiyorum..kesiyorum abi,diger oltayi cikariyorum.ayni 40lik misineyi pareketenin kosteklerindede kullaniyorum,daha hesapli geliyor
Bul
Albatros-gr yazdı:Ben oltlarima yani kasnaga 40lik misine sariyorum..fakat bu misineyi cile olarak(yani 1000m)aliyorum,karisma durumunda ugrasmiyorum..kesiyorum abi,diger oltayi cikariyorum.ayni 40lik misineyi pareketenin kosteklerindede kullaniyorum,daha hesapli geliyor
Sende benim kafamdansın.bende 0.60lık bobin alıyorum bedende bunu kullanıyorum,daha az karışıyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Barış bu ip misinayı beden olarak kullanıyorsun,köstek olaraktamı kullanıyorsun.

evet beden olarakta kullanıyoruz Orhan baba.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
fikret abi başka kimse resim çekmedimi avda birtek senin video ve resimlerin var diğer tekneden kimse resim çekmedimi kamil abinin yaptığı avı merak ediyoruz murat avdan fırsat bulamadı galiba resim çekmeye ercan abiyi kamil abiyi pek göremedik resimlerde.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
balık tutmaktan resim çekememişlerki bide murata demiştim yaww bol bol resim çekin bi doyalım resimlere videolara diye ama nerseee Gulumseneyse orada daha çokkk toplanırlar diye düşünüyorum birdahakine çekerler artık inşallah Wink
Bul
orhanekmekci yazdı:Sende benim kafamdansın.bende 0.60lık bobin alıyorum bedende bunu kullanıyorum,daha az karışıyorSeerf
Orhan abi benim cile dedigim hic bir yere sarilik degil,poset icinde,(ambalaj odemiyorsun).Bunlarin kalitelisi ve ucuzu var,fakat ben mustad,ini aliyorum cok kurtariyor.Sadece dikkatli olmak lazim ,karistirdin dogru cope!asagida fotolarda gorundugu gibi evvela cikriga koyuyorum,cunku misine boylece burulmadan cikiyor,ve oltalarima veya pareketelerime kullaniyorum.Kullandigim,MUSTAD(biraz zor bulunuyor)40lik ve 60lik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ben bu çileyi açarken çok çile çektimSiyirdimçileyi açmak için kullandığın çıkrık işinizi çok kolaylaştırmışdırAlkis bunun yerine 1000lik bobinler var hem ucuza geliyor hemde karışma problemi olmuyor.Seerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben bu çileyi açarken çok çile çektimSiyirdimçileyi açmak için kullandığın çıkrık işinizi çok kolaylaştırmışdırAlkis bunun yerine 1000lik bobinler var hem ucuza geliyor hemde karışma problemi olmuyor.Seerf
Abi cikriksiz cile ile bas edemezsin... bazi arkadaslar bi sekilde aciyorlar ama misine buruk oluyor...cikrikla fabrikada sarilma yonunun tersine duz sekilde aciyorsun... puf noktasi cile cikriga konarken ve cikarirken 4 yerinden bagli olacak,birde basini sonu ile karistirmiyacaksin(isaret koyacaksin)
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi cikriksiz cile ile bas edemezsin... bazi arkadaslar bi sekilde aciyorlar ama misine buruk oluyor...cikrikla fabrikada sarilma yonunun tersine duz sekilde aciyorsun... puf noktasi cile cikriga konarken ve cikarirken 4 yerinden bagli olacak,birde basini sonu ile karistirmiyacaksin(isaret koyacaksin)

zor ıs al 200 mt bak dalgana Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi