Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
Albatros-gr yazdı:Abi bana soz dusmez ama ,bedene ince gibime geliyor
Faruk kadeşim, biliyorsundur bu misinaların çekeri yüksekdir.Ben köstek olarak nasıl kullandıklarını merak ediyorumSeerf
Bornova - izmir
Bul
ınce olması sorun olmaz sanırım adamlar 0,20 mısınayla 5-6 kg levrek cekıyolar..ayrıca orne mısına oldugu ıcın cekerı daha fazla
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk kadeşim, biliyorsundur bu misinaların çekeri yüksekdir.Ben köstek olarak nasıl kullandıklarını merak ediyorumSeerf
Evet abi,cekerine suphem yokta,tam baligin oynadigi saate karisma olayi cok gicik oluyor,incede bu ihtimal daha cok
Bul
blue_zaire yazdı:ınce olması sorun olmaz sanırım adamlar 0,20 mısınayla 5-6 kg levrek cekıyolar..ayrıca orne mısına oldugu ıcın cekerı daha fazla
Ya ben tam anlayamadim,bu 20lik naylon misine degil mi?
Bul
Albatros-gr yazdı:Ya ben tam anlayamadim,bu 20lik naylon misine degil mi?

bızım zeytınelınde kullandıgımız orme mısınaydı abı ..ıp mısınada denıyo yanı elıne alınca bılmeyen bırı ıp zanneder ama cekerı cok yuksek..0,26 aldım ben 15 kg cekerı var..

KemalİZM'İR !
Bul
Albatros-gr yazdı:Ya ben tam anlayamadim,bu 20lik naylon misine degil mi?
Değil faruk,bunlar değişik karışımlardan elde edilen örgü misine denilen esnemeyen bir misina çeşitiGulumse
Bornova - izmir
Bul
blue_zaire yazdı:bızım zeytınelınde kullandıgımız orme mısınaydı abı ..ıp mısınada denıyo yanı elıne alınca bılmeyen bırı ıp zanneder ama cekerı cok yuksek..0,26 aldım ben 15 kg cekerı var..
Tamam abicim ya simdi oldu,,,buradada var onlardan..bende naylon misine diye yarim saattir savas veriyorum..Heheonun karisma durumu da az
Bul
orhanekmekci yazdı:Değil faruk,bunlar değişik karışımlardan elde edilen örgü misine denilen esnemeyen bir misina çeşitiGulumse
Evet Orhan abi,sonradan anladim...buradada var onlardan..haklisiniz 20lik seciminde..ben bastan biraz geyik kaldim muhabete,sonradan girdim konuyaHehe
Bul
Albatros-gr yazdı:Tamam abicim ya simdi oldu,,,buradada var onlardan..bende naylon misine diye yarim saattir savas veriyorum..Heheonun karisma durumu da az

kasnakta kullanırsan karısmamasına ımkan yok abı o yuzden bız makınede kullandık ben en son balıgı cektıgımde elımle cektım mısınayı tekneye oda karıstı anında zaten o yuzden makınede kullamak en mantıklısı

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:kasnakta kullanırsan karısmamasına ımkan yok abı o yuzden bız makınede kullandık ben en son balıgı cektıgımde elımle cektım mısınayı tekneye oda karıstı anında zaten o yuzden makınede kullamak en mantıklısı
O fotodaki karisik misine ayiklastimi?Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi