Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
orhan abi kılıç balığı yada akya avı için saklıyor o misinayı Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:orhan abi kılıç balığı yada akya avı için saklıyor o misinayı Gulumse
Yapma Murat çekeri çok sayılmazBobokılıç balığı için sentetik fiberi saklıyomSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yapma Murat çekeri çok sayılmazBobokılıç balığı için sentetik fiberi saklıyomSiyirdim
kılıç balığı haSiyirdimbugün yaban tv de panamayı gösteriyordu:2 3 kiloluk palamutu takıp 4 metre uzunluğunda 500 kiloluk kılıç yakalıyolardı o nasıl bi misine kamış iğne anlamadım hayran kaldım adamlaraSnifsinf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
b.kral yazdı:barış kardeşim önümüzdeki hafta orda olacam 500 yengeçle ordaki balıklar bitinceye kadar ordayım artıkSiyirdimBobobeni arayan orda bulabilir

inşallah abi inşallah.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
b.kral yazdı:araştıracam orhan baba hisara doğru bi gitmem lazım

abi 20 mm ip misina al..esneme yapmadığından zınk çupra üstünde..ama karışmamasına dikkat etmen lazım. 2.0 siyah mustad ine al birde..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bilgiler için teşekürler barışSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:mustad 2 numara çapraz vardı büyük olarak

ertürk bizimde kullandığımız iğne mustang 496. 2 numara
misina 020 senin misina daha büyükse üzgünüm .
Bul
bucalı yazdı:abi 20 mm ip misina al..esneme yapmadığından zınk çupra üstünde..ama karışmamasına dikkat etmen lazım. 2.0 siyah mustad ine al birde..
Baris 20lik misine cok ince degilmi,karisma ihtimalide cok(Fevzi gibi).Benim fikrim ,biraz daha kalin misine ve baligi yukari cekerken seri cekmemek..yani balik kafa atarken biraz gevsetmek
Bul
bucalı yazdı:abi 20 mm ip misina al..esneme yapmadığından zınk çupra üstünde..ama karışmamasına dikkat etmen lazım. 2.0 siyah mustad ine al birde..
Barış bu ip misinayı beden olarak kullanıyorsun,köstek olaraktamı kullanıyorsun.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Barış bu ip misinayı beden olarak kullanıyorsun,köstek olaraktamı kullanıyorsun.
Abi bana soz dusmez ama ,bedene ince gibime geliyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi