Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
fish or die yazdı:faruk abi orta suda bol gopez var bizde anında yakalanıyor kamil abi şov yaptı ortasuda iyi bilir Siyirdim
Ben gopez bol iken,bir tane dip oltasi avlanirken,yanina bir tanede sulines ile yemli uzerinde 5-6 kanca olan oltayi orta sulara birakiyorum...yani iki av ayni avda yapabiliyorsun..
Bul
bucalı yazdı:abi sen çuprayı orta sudan aldıysan çok ilginç geldi bana.
Burada her parekete atan bilir..ortadan cok inan yukar sularda cikiyor,gece atilan pareketede..sargos.eskine tabii dipte,ama cipuralarin cogunu yukarida aliyoruz
Bul
Albatros-gr yazdı:Burada her parekete atan bilir..ortadan cok inan yukar sularda cikiyor,gece atilan pareketede..sargos.eskine tabii dipte,ama cipuralarin cogunu yukarida aliyoruz

yukarıda derken ne kadar yukarıda abi örnek verirmisin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
resimlerin devamı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
be resim fevzi kardeşimizin nasıl oltayı karıştırdığını anlatıyor.Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bucalı yazdı:yukarıda derken ne kadar yukarıda abi örnek verirmisin.
Benim pareketeyi biraktigim merada 14 m su var...tabii pareketeyi samandra ve agirlik olarak attigimiz gibi..kancalar yukaridan asagi-asagidan yukari olarak her derinlikte avlaniyor...soruna geleyim:14 metrenin yukari dogru son 6 metresinde
Bul
bucalıfikret yazdı:be resim fevzi kardeşimizin nasıl oltayı karıştırdığını anlatıyor.Siyirdim
O olta ayiklastimi?Siyirdim
Bul
Fiko senin yakaladığın cupralarda iyiymişde,diğer çeşitler az olmuş.bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
barış kardeşim önümüzdeki hafta orda olacam 500 yengeçle ordaki balıklar bitinceye kadar ordayım artıkSiyirdimBobobeni arayan orda bulabilir
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:barış kardeşim önümüzdeki hafta orda olacam 500 yengeçle ordaki balıklar bitinceye kadar ordayım artıkSiyirdimBobobeni arayan orda bulabilir
Bakıyom Ertürk mart ayını bile bekleyemedinSiyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi