Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
bucalı yazdı:şimdilik 4 kişiyiz 1 kişide belirsiz var 5..eğer o belirsiz gelmezse Fevziyi alıcam Fiko abi zaten çalışıyor ona bişey demedim bile...eee Fevzi sende çalışıyorsun o ne olacak..

yok fevzi cumartesi izinli bana söylemiştiSiyirdimBobo
Bul
bucalı yazdı:şimdilik 4 kişiyiz 1 kişide belirsiz var 5..eğer o belirsiz gelmezse Fevziyi alıcam Fiko abi zaten çalışıyor ona bişey demedim bile...eee Fevzi sende çalışıyorsun o ne olacak..
Barış,yeterki beşinci gelmesin.Bizimki hazır piyadeSiyirdimSeerf
Bornova - izmir
Bul
barış abi bol yengeçle görelim birde zeytineli yi Seerf fevzi cumartesi izin koparır heralde Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
zeytineli resimleri son hepsi bukadar
başka org resimleri yakında gelebilir.AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fiko abi yeni org. sinyalleri var heralde haberimiz olur dimi Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Beyler ilginc bir seye dikkatinizi cekmek istiyorum..siz bu cipuralari herhalde olta dipteyken aliyorsunuz.Ben taslik yere parekete attigimda,tabii gece birakip sabah topluyorum..tutulan cipuralarin cogu yukaridaki kancalarda tutuluyor..yani cipura var oldugu zaman pareketeye daha cok samandira koyuyoruz.bu gece icin gecerli..bir dahaki gittiginizde oltayi biraz orta sularda tutsaniz ne netice verir acaba?10 dakika bir deneseniz .....
Bul
faruk abi orta suda bol gopez var bizde anında yakalanıyor kamil abi şov yaptı ortasuda iyi bilir Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Fikret,iyiki sen orada varmissin...baska bir sey demiyorum(fotograflar,videolar)Gulumsecok tesekkurler
Bul
fish or die yazdı:faruk abi orta suda bol gopez var bizde anında yakalanıyor kamil abi şov yaptı ortasuda iyi bilir Siyirdim
Orta suda gopez varsa dedigim uygulanmaz...iptal,pratiklere gecmesinSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Beyler ilginc bir seye dikkatinizi cekmek istiyorum..siz bu cipuralari herhalde olta dipteyken aliyorsunuz.Ben taslik yere parekete attigimda,tabii gece birakip sabah topluyorum..tutulan cipuralarin cogu yukaridaki kancalarda tutuluyor..yani cipura var oldugu zaman pareketeye daha cok samandira koyuyoruz.bu gece icin gecerli..bir dahaki gittiginizde oltayi biraz orta sularda tutsaniz ne netice verir acaba?10 dakika bir deneseniz .....

abi sen çuprayı orta sudan aldıysan çok ilginç geldi bana.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,123 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi