Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan tekniği
slm arkadaşalar ben sazan yakalama konusunda bazı kararsızlıklarım var.benim en sevdiğim avlanma tekniği dip ile ama dip oltasında bilirsiniz ki bir çok yöntem var bu yöntemlerin arasında sizce en iyisi,verimlisi hangisidir. konuyu cevaplandıranlara şimdiden teşekkür ederim.....
Bul
Ahmedow arkadaşım avlanacağın baraja,göle,akarsuya bağlı olarak çok yöntem var tabiki ama bunların içinde en basiti ve en geçerlisi hiç boş döndürmeyeni küspeli olta ve ucuna mısır.6-8 kancalı küspeli oltayın birkaçına mısır binkacına solucan binkaçına hamur tak bak bakalım hangine daha çok geliyor.Hangisiyle çok alırsan o yeme devam et.RASTGELE
Bul
bencede katılıyorum bu konuya ama büyük balık ta gümüş balığı kullan 100 gr kurşunla ikiliyap 3 numara iğneyle
Bul
benim sormak istediğm yem falan değil dip oltasının çeşidi nasıl olamalı-en ideali nasıldır bunu öğrenmek istiyorum
Bul
anladım ozaman küsbeli dip kullanacaksın
Bul
Yaylı takım daha pratik,daha başarılı oluyor.
Bul
selam arkadasim dip oltasi tek igneli ve gezer kursun olacak misinayi da saglam ama ince sec
sazan cok dikkatli balik oldugu icin bu yöntem daha münasip rast gele
Bul
ben de tek iğneli diyorum daha avcı oluyor. ucunda mısır iğneden bağımsız olursa daha iyi olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tedirgin sazan mod LeVrEkCi 36 4,038 18-10-2011, 00:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  II.Gönen Balık (Sazan )Tutma Yarışması SerenaY66 13 4,400 02-07-2008, 14:03
Son Yorum: Uzun_ahmet
  sazan avı Cevat ERGİN 10 3,056 15-12-2006, 01:09
Son Yorum: Mustafa-DANIS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi