Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
Albatros-gr yazdı:Fevzi aksam verdigin sozu unutmamissin,(baliklarin pismis hali),vallahi kokusunu duyar gibi oldum..sagol..afiyet seker olsunSeerf

saol faruk abı...daha buyuklerı senın olsun insallah.....
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
fish or die yazdı:sağolun abilerim teşekkür ederim mera ekmekle bile mercan yakalandı Gulumse fiko abi çupranın birini yerken seni anıcam Bobo
Ne yani kancaya ekmek koyup mercan mi tuttunuz?
Bul
aynen öyle faruk abi ercan abi denedi ve yakaladı her yeme atlıyor ben çuprayı tekeyle aldım sülünezle bile alan oldu aşağısı kaynıyor orta suda aynı şekilde yoğun iri gopez ve inanılması güç mercan veriyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
blue_zaire yazdı:saol faruk abı...daha buyuklerı senın olsun insallah.....
Sagol Fevzi ,buyukler hepimizin olsunda ben artik boyle dedigin gibi sibirya soguklarina pek gelmiyorum,malum yasim seninkinin hemen-hemen 2 kati...yani 2.ligde top kosturmaya basladikHehe
Bul
fish or die yazdı:aynen öyle faruk abi ercan abi denedi ve yakaladı her yeme atlıyor ben çuprayı tekeyle aldım sülünezle bile alan oldu aşağısı kaynıyor orta suda aynı şekilde yoğun iri gopez ve inanılması güç mercan veriyor.
Orada çiftlik yemi kullanmak varmış,derinlik nasıldı MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Orada çiftlik yemi kullanmak varmış,derinlik nasıldı MuratSeerf

yaklasık 30 mt orhan abı
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
orhan abi derinlik 15-20 metreydi yan bottaki arkadaşlar çiftlik yemiyle yakaladılar
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
babamla birgün lüferdeyiz, daha o zaman küçük çocuğum babam oltama zargana takıyor ben lüfer çekiyorum 7. lüferi çektim başladım gırgıra ben lüferciyim sen tutamıyorsun ben tutuyorum gibi makaraya başladım babam öylemii dedi yemini kendin takacaksın oltan koparsa kendi oltanı yapacaksın dedi ve o satten sonra tek balık tutamadım.benim taktıgım zarganalar fırdöndü gibi dönüyor balık vururmu vurmaz tabii.
fevzide artık pişmiş arkadaşlar kendi oltasını yapma balıgını tutma zamanı gelmiş görünüyor GulumseSeerf
Bul
çok güzel balıklar, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
orhanekmekci yazdı:Orada çiftlik yemi kullanmak varmış,derinlik nasıldı MuratSeerf
Ciftlik yemi nasil oluyor Orhan abi?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,122 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,220 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi