Yorumları: 1,080
Konuları: 68
tekrar selam butun uye arkadaslarima yazmamin sebebi yakaladigimiz baliklar icin bir guzel abimiz firin da pisirmek icin bir fikir verirse derecesi ile cok minnattar olacagim bir turlu beceremedim su firin isini hayvani bosu bosuna mindar etmek istemiyorum
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Bahri abi desenki tatlısu balığı nasıl yapılır fırında döktüreyim sana ama ben verirsem şimdi tarifi mındar olur balıklar iyisimi arkadaşlarımız abilerimizi bekleyelim bugün pazar olduğu için herkez balıktadır geldikleri zaman sana tarif verirler.Bu arada bizim böyle bir bölümümüz var orayı incelesene,fırında,ızgarada falan diye belki aradığını bulursun orada.
Avcı Altan yazdı:Bahri abi desenki tatlısu balığı nasıl yapılır fırında döktüreyim sana ama ben verirsem şimdi tarifi mındar olur balıklar iyisimi arkadaşlarımız abilerimizi bekleyelim bugün pazar olduğu için herkez balıktadır geldikleri zaman sana tarif verirler.Bu arada bizim böyle bir bölümümüz var orayı incelesene,fırında,ızgarada falan diye belki aradığını bulursun orada.
cok tesekkur ederim avci arkadasim bende simdi onlara bakiyordum tavada pisircektim biktim onada baragatin icinde denedim birkac sefer tutturamadim bir turlu ayarini zaten bir tutrursam sunun ayarini valla valideye telefon ettim tlf dada olmuyor becercemde umdugum bir kiz bulana kadar bakam guvec islerinden anlayan
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Bahri,sen en iyi bildiğin şekilde yap dostum.Arife tarif gerekmez...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yemekler bölümünde tarifler bulunuyor oradan alabilirsin afiyet olsun
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri arkadaşım böyle güzel ve lezzetli balıkları yakaladıktan sonra ben olsam bunları çiğçiğ bile yerdim

ben olsam folyoya sarar alıkların karınlarının içinide dereotu,soğan domates koyar,aynı malzemeden üstlerinede ekler,folyoyu kapatır ve mangal yada elektrikli barbekünün üstüne atıp piştikten sonra mındar gitmesin diye yanında 1 bardak rakıyıda eklerdim.......tabiki rakı opsiyonel bir tercih,tercih değiştirilebilir,ama pişirme işini tavsiye ederim

şimdiden afiyet olsun...
MABER yazdı:bahri arkadaşım böyle güzel ve lezzetli balıkları yakaladıktan sonra ben olsam bunları çiğçiğ bile yerdim 
ben olsam folyoya sarar alıkların karınlarının içinide dereotu,soğan domates koyar,aynı malzemeden üstlerinede ekler,folyoyu kapatır ve mangal yada elektrikli barbekünün üstüne atıp piştikten sonra mındar gitmesin diye yanında 1 bardak rakıyıda eklerdim.......tabiki rakı opsiyonel bir tercih,tercih değiştirilebilir,ama pişirme işini tavsiye ederim
şimdiden afiyet olsun...
cok tesekkur ederim sayin arkadasim
arkadasim adem olaya el atti biraz pahali oldu ama dudukle tencerenin tava seklinde olanini aldik baliklar aglamasin diye sarap actik yanina raki dokaniyor bide marmara olsaydi daha iyi olcakti ama satilmiyor burada birkac gunluk tatilden vaydalanip yarin tekrar aciliyoruz umarim buyuklerini yakalariz
dalginlikla unutmusum gondermeyi umarim yanlis anlasilmaz
Yorumları: 845
Konuları: 15
afiyet olsun çok güzel olmuş tarifini isteriz