Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
vay kardeşim içine işlemiş senin balık işi nasip işi herkes attı sen vurdun voleyi Seerf hiçbirimiz balıkçı değiliz amatörce stres atıyoruz zevk alıyoruz. gelen toplu maildede namını herkese duyurdum zaten maillerine göz at Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:çok güzel bir gün geçirdik herkes ailesine yetecek kadar balık aldı.Yanlız Fevzinin ailesi 5 kişi 6 balık tutup aile sirkülerini aştığı için 1 haftalık banlıyorum kendisini kusura bakma kardeşim Siyirdim bende iki çipura var birini ben çektim ötekinide ben çektim ama yan masadan fikret abinin ikramıymış onun oltasındaymış hemen emanete aldım balığı Bobo Ercan abinin ve benim tam tekneye alırken takımları koparıp kaçan birer çipura oldu.

tekeyle sülünezle herşeyle yakalandı çıpura. Yan bottaki arkadaşlar sağlam bir müren aldılar kafasına kürekle vura vura attılar denize Happy Tek handikap yolların çok kötü olmasıydı 7 - 8 km kadar. Kamil abinin doğumgününde güzel bir hediye oldu. Barış abiye de teşekkür ediyorum uğraşlarından dolayı.
Murat tebrikler,guzel bir gun ,bereketli bir balikcilik olmus.Epey yorulmussun galiba aksam yoktun.Artik orasini gene ziyaret edersiniz.Bu gunku cipura ziyafetinizde afiyetlerSeerf
Bul
fish or die yazdı:vay kardeşim içine işlemiş senin balık işi nasip işi herkes attı sen vurdun voleyi Seerf hiçbirimiz balıkçı değiliz amatörce stres atıyoruz zevk alıyoruz. gelen toplu maildede namını herkese duyurdum zaten maillerine göz at Siyirdim

bı bakayım kardesım ne yazmıssın Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Fevzi,yeni Avatar,inda hayirli olsun...hani bazi seyler unutlmasin diyorsunHehe
Bul
vayy guzel maıl olmus kardesım saol...ama fıkret abı daha koymadı fotoları..hele hele vıdeolar muthıs goreceksın..hep balıgı alırken cektı balık suyun ıcınden bole agır agır gelırken Seerf

KemalİZM'İR !
Bul
Albatros-gr yazdı:Murat tebrikler,guzel bir gun ,bereketli bir balikcilik olmus.Epey yorulmussun galiba aksam yoktun.Artik orasini gene ziyaret edersiniz.Bu gunku cipura ziyafetinizde afiyetlerSeerf

faruk abi sağolasın çok güzel bir gün geçirdik.ben kendi adıma ancak martta gidebilirm artık. buarada cumartesi gece 12 de yatıp 2.30 kalktım 3,30da evden çıktım 100 km araba kullandık inanılmaz derecede bozuk çukurlu ve rampalı 8-10 km yolu var ( ama değdi tabiki ) üstüne 10 saat balıkçılık sonrada dönüş yolculuğu 100 km akşam 20,40 ta evdeydim duş ve yemeğin üstüne dayanamadım vurdum yatağa kendimi Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
blue_zaire yazdı:vayy guzel maıl olmus kardesım saol...ama fıkret abı daha koymadı fotoları..hele hele vıdeolar muthıs goreceksın..hep balıgı alırken cektı balık suyun ıcınden bole agır agır gelırken Seerf

ben çekemedim hiç foto ona üzülüyorum Snifsinf sadece evde balıkların fotosu var neyseki fiko abi yetişti yine imdadımıza Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
çupralar harika , tebrikler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Zeytinelinin bereketinden payınızı almışsınız.Hepinizi kutluyorum daha bereketli avlara inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerfAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
harslan1978 yazdı:çupralar harika , tebrikler

tesekkurler hakan abı Seerf

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,117 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,219 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi