Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyelerimiz Fotoğraf Albümü
SerenaY66 yazdı:güzel bir proğram buldum.elimdeki tüm fotoları burda albüm yapmaya başlayacam.yarın başlarım.foto göndermeyenlerden de geldikçe albüme ekleme yaparım.

Hadi bakalım ilker şimdiden kolay gelsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SerenaY66 yazdı:güzel bir proğram buldum.elimdeki tüm fotoları burda albüm yapmaya başlayacam.yarın başlarım.foto göndermeyenlerden de geldikçe albüme ekleme yaparım.

abi programın ismi nedir

bendede bu program var photoscape güzel iş çıkartıyor daha tam öğrenemedim ama harika iş çıkarttıyor
erdekli yücel yazdı:abi programın ismi nedir

bendede bu program var photoscape güzel iş çıkartıyor daha tam öğrenemedim ama harika iş çıkarttıyor

yücel proğramın adı fotoslate 4.0
ben dün indirdim çok hoşuma gitti.dili ingilizce ama bu tür terimlere artık öyle bir alıştık ki farketmiyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Sabırsızlıkla bekliyoruz..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
arkadaşlar elimde fotosu olanlar bu kadar.sadece uzunahmet abimizin fotosunuda ekleyeceğim.aşağıdaki eklentiyi sadece kimin fotosunun olduğunu görmek için verdim.albüm tabiki bu değil.foto göndermeyenler yada göndermek isteyenler için duyuru olsun dedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yinede arada bir işe gitmesemde beleş internet bulduğumda bakıyorum buralara haberin ola ilkerrrr zaman o kadar çabuk geçiyorki insan oğlu farkında bile değil Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil abi emekliliğin tadını çıkar yeter.şimdi nerdesin .datça olayı nasıl oldu.bakınıyormusun.
bu arada profilinde hâlâ memurr yazıyor.önce ordan başla .emekli memurrr olsun.
Bul
İlker resimde yollamıştım ama sağlık olsun Wink
İlker bana kalırsa bayağı bir eksik gibi sanki mesela benim göremediklerim araphüso yok bahriyeli yok..
ilker abi güzel olmuş çok eline sağlık Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sualtı fotoğraf denemelerim 1 xfisher 46 5,163 19-10-2011, 20:38
Son Yorum: Zıpkıncı
  Sualtı fotoğraf denemelerim 2 xfisher 10 2,284 16-09-2011, 10:40
Son Yorum: xfisher
  fotoğraf makinam Kamil ILIPINAR 23 3,441 03-01-2010, 23:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Fotoğraf Albümü YENİ SerenaY66 30 4,821 04-04-2009, 22:51
Son Yorum: baris_tutuk

Hızlı Menü: