Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatör balıkçı.net dostlarım;
Herkeze sevgi ve saygılarımı sunarım. Kasım ortalarından beri iş yoğunluğundan neredeyse siteye doğru dürüst girecek zaman bulamadım. Sizlerden ayrılmak dünyadan ayrılmak gibi geliyor bana. Bugün 16.00 gibi ancak işlerimi toparladım, hemen siteye bir göz atayım dedim. Bu arada siteye yeni giren arkadaşlara hoşgeldiniz demek isterim. bir çok konuyu kaçırdım, şu an sitede aktif gözüken Kamil abimizi epeydir görmemenin hüznüyle sevindiğimi belirtmek isterim. Birde şunu belirtmek isterim ki dün yani 26.01.2009 günü Serkan (mavruşgil), Ahmet abi ve Erol abi (fotokopici) ile Mehmet Ali abi tesadüf olsa gerek cepten arayarak sohbet ettiler. Bu olayda beni çok mutlu etti. Ben bu siteyi çok seviyorum. Zaten başka bildiğim ve girdiğim sitede olmadı. Hepinizi çok seviyorum. Saygılar, sevgiler.
Sakaryalı Balıkçı Murat AYDIN
Bul
murat dün konuştuk serkanla seni,özletme kendini bizde seni ve tüm dostlarımızı seviyoruz.arada gir adını görmek bile moral veriyor.teşekkürlerSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat dün konuştuk serkanla seni,özletme kendini bizde seni ve tüm dostlarımızı seviyoruz.arada gir adını görmek bile moral veriyor.teşekkürlerSeerf
Merhabalar Nihat, çok pardon Serkan konuştuğunuzu söylemişti. Gerçekten korkunç yoğunluk yaşadım. Fakat sizler çok değerli dostlarımsınız. en kısa sürede bir org.la bu hasreti gidermek isterim. çünkü alışkanlık yaptı. organizasyonda kesin ordayım.
Bul
muratım hoşgeldin işlerinin toparladığına sevindim
ist org izmir org var bekleriz.Alkis
Bul
murat abi hoş geldin tekrardan bazen işler yoğunluğu ve dünya koşuşturmasında bazı şeylerden mahrum kalına biliniyor ama yıne de akıllardan silenemiyor tabi bazı alışkanlıklar ve hobiler
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
muratım hoşgeldin olsun uzak kalmakta bazen iyi oluyor ama kalmamak en iyisi nisan ayında org lar başlıcak her zaman görüşürüz.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Murat abi, artık böyle ona göre. Öyle alıştırıp sonrada habersizce ortadan kayboldunmu hesabını sorarız haberin olsun Wink.

Bu uyarı tüm dostlar için geçerlidir, öyle uzun süre kaybolana akut ve sivil savunma yardımı ile arama başlatılacaktır duyurulurBobo.

Bu arada hazır konu açılmışken; üye profiline tatildeyim, çalışıyorum veya uzun süre yokum şeklinde bir uyarı yazabileceğimz bir kısım açmak mümkünmüdür?
Veya profil yorum kısmını bu amaçlada kullansakmı? Ne dersiniz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
olabilir bi oktaya sotralım onu olmadı dediğin yeri kulalnabiliriz serkan.
Bul
Murat ben yeni uyelerdenim...tanistigimiza memnun oldumSeerf
Bul
Seerf murat abi tekrardan hoş geldin özletme bu kadar kendini. işlerin yoğun olması bu aralar sevindirici haber Alkis i
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  silivride amatör balık avı muno 6 1,482 10-11-2013, 10:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,298 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin
  Amatör arkadaşınızdan herkese merhabalar taylankskn 12 1,775 12-08-2013, 10:37
Son Yorum: fish or die
  merhabalar Amatör balıkçı arkadaslarım.. cast14 11 2,161 03-08-2013, 03:57
Son Yorum: orhanekmekci
  tüm amatör balıkçılara merhaba goksel64 22 3,078 20-05-2013, 19:40
Son Yorum: rusan
  Merhaba Amatör Balıkçı Ailesi. Saygılar alicengizarda 38 3,734 05-04-2013, 11:00
Son Yorum: Bigracer
  Tum amator balikcilara merhaba Umit KsK 34 3,942 07-01-2013, 01:06
Son Yorum: Umit KsK
  Tüm Balıkçı Arkadaşlara Merhaba avukat 19 2,501 17-01-2012, 23:41
Son Yorum: hus213
  merhaba amatör arkadaşlar nureddin 10 2,680 22-09-2011, 22:25
Son Yorum: maxtar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi