Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
biraz nostalji
Arkadaşlar misket oynamaya varmısınız ben hala saklıyorum misketlerimi gazoz kapağı oynardık tamircilerden bulduğumuz rulmanlarla tahtadan paten yapardık şimdiki kaykay ve sukuturların ilkel şekli ağaç dallarından yapılan sapanlarla az cam kırmadık şimdilik bu kadar yeter rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
bizde bir rahmetli telefunken vardı.her akşam şamar oğlan olurdu.vur ha vur
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:bizde bir rahmetli telefunken vardı.her akşam şamar oğlan olurdu.vur ha vur
Metin aslında bunlar bozulmayan naz yapan cihazlardı.Yıllarca bize hizmet etmekdende geri kalmadılarGulumse
Bornova - izmir
Bul
uykudan önce, şahin tepesi (ceyar suelen bobby) lessie, mintaxla canım mintaksla, kıskanç bayanlar eşinize eros giydirmeyinHappytv1 vardı sadece istiklal marşıyla açılırdı ve kapanırdı sonra dııııııııııt hey gidi günler hey.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
eşref abi bir komşum var onunla 3 sene evvel 100 er tane misket almıştık akşamları çata çat misket oynardık,büyüdüğüm evin çatısına çıktım geçende paslanmış bir zeytin tenekesi içi dolu gazoz kapagı buldum ne günerdi beee.
şimdiki çocuklara gazoz kapagı desen gülerler.
bilgisayarda need for speed oynayan çocuga gazoz kapagı ne yaparki Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:eşref abi bir komşum var onunla 3 sene evvel 100 er tane misket almıştık akşamları çata çat misket oynardık,büyüdüğüm evin çatısına çıktım geçende paslanmış bir zeytin tenekesi içi dolu gazoz kapagı buldum ne günerdi beee.
şimdiki çocuklara gazoz kapagı desen gülerler.
bilgisayarda need for speed oynayan çocuga gazoz kapagı ne yaparki Gulumse

Haklısın nihat bey valla benim oğlan tutturmuş GTA denen bir oyun var hergün okuldan gelirgelmez bunu oynar birde tır oyunu var ikisinin aşığı oynamadan duramaz.Eskiden iyi misket oynayamazdım hep ütülürdüm.Ama gazoz kapağında üstüme yoktu,iki kova gazoz kapağım vardı.Kışın kar üstünde çizmelerle top oynardık,karın üstünde bisiklet sürme,kızak kayma,çelik çomak oynama,sapan atma,daha sonra gelişme oldu havalı tüfek,13 yaşında abimin süperpoze av tüfeği vardı ben arkadaşa camdan verirdim.Kaçar akarsularda kurbağa,arazide sığırcık kuşu,güvercin avlamaya çalışırdık,bisikletlere biner gölete kasnaklı ve saz kamışlı oltalarla sazan ve kefal yakalamaya giderdik,akarsu ve derelerde yüzmeye girerdik ama yüzmeyi daha halen öğrenemedim.Balığa gittiğimden dolayı babamdan dayak yedim,yanımda amcam olduğu halde yedik zopayı eski günler bir başkaydı.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
los angeles sokakları diye bir dizi vardı polisiye birde bizim bakkalda vardı televizyon akşam olunca pencerenin kenarına koyardı ondan sonra gelsin gazoz lar gitsin çekirdekler 3 torba çekirdek satardı adam vadideki hayat vardı güzeldi beeeee eski günler uzay 1990 diye uzaylı dizi vardı uzaygemileri falan sene 2009 oldu hala arabalara biniyoruzBoboHappy
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
burdaki mesajları tekrar okudum.okumak bile nostaljiye götürdü.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nostalji Sevenlere...Ege Seviyorum Seni... Sargoz35 21 3,711 18-02-2012, 17:57
Son Yorum: Sargoz35
  2008 Sarıyer Nostalji video Uzun_ahmet 46 8,659 27-07-2011, 13:07
Son Yorum: Uzun_ahmet
  levrekci 2009 nostalji LeVrEkCi 51 7,597 05-12-2010, 14:49
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kalkan avı nostalji; murki 33 6,338 29-12-2009, 00:03
Son Yorum: murki
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 5,876 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  yazdan nostalji SerenaY66 14 3,331 03-02-2008, 10:32
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü: