Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sedat (phnx)yoklama konusunda eski trt yi yazmış aklıma geldi eskiden ne güzel programlar vardı dedim içimden ve bu konu eğlenceli olur diyerek konuyu açtım.biraz nostalji yani
mesela sedatın dediği gibi eskiden bir trt kanalı vardı pazar günlerini bekliyemezdik siyah beyaz kovboy filmlerini seyredebilmek için şimdide gerçi veriyor ama bizim çocuklar ne anlar kovboydan

şimdi bi tommiks teksas,mandrake versem okumaz heralde benim çocuklar.biz zevkle okurduk seyrederdik.
birde değiş tonton geldi aklıma

herşeyin şekline girerdi çok güzeldi yaww.aklıma geldikçe yazarım sizlerdende bekleriz efendim

Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Nihat günaydın hayırlı işler bereketli kazançların olsun aceba o dediğin kitapları hangimiz okumadıkki ders kitaplarının arasında bile okuduk benim yazıcak çok şey var bir tek kanılın olduğu dönemler kapanışa kadar tv nin karşısında beklerdik televizyonunuzu kapatmayı unutmayınız yazısı çıkmadan yatmazdık uzay yolu bonanza hele bir kaçak dizisi vardı son bölümünde hatırlıyorumda sanki sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş gibi herkes evindeydi mesela pembe panter tom ve jeryle 70li senelerde sadece trtde pazar günü bir eğlence programında tanışmıştık şimdlik aklıma gelen bunlar rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet yaa televizyonunuzu kapatmayı unutmayınız yazardı yaaa hehehe şimdi 24 saat 1000 kanal var ne seyredecegimizi şaşırıyoruz.
sanıyorum 1983 lerdeydi ilk renkli tv ler çıkıp star yayına başlamıştı o zamanda hep aynı şeyleri döndürüp duruyordu.
bir dansöz görmek için 1 yıl beklemek gerekiyordu
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
dediklerin çok güzel dahada ileri gidelim televizyonu olana misafirliğe giderdik.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
perihan abla vardı hic unutmam persembe gunlerı bızım evede en az 12 13 kisi olurdu pazar gunlerı gunduz mac seyretmek kadar zevklısı yoktu bence trt naklen veriyodu bedava hahahha. guzel konuya
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tv nin yayına başlama dönemleri,yanlış hatırlamıyorsam 1968 yılında Eskişehirde tv ayar yıldızını görmek için oluşan kalabalığı hiç unutamam
Bornova - izmir
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ben susam sokağı çocuğuyum daha eskileri göremedik
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hey gidi günler hey

sene 1972 mahallede ilk tv almancı bi komşuda vardı her gece onun evinde toplanırdık. sonrada biz almıştık mahalleli bi akşam onlarda bi akşam bizim evde tv seyrederdik.konser vardı onu bile seyrederdik
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 875
Konuları: 33
uzay yolu, galaktika, küçük ev, pembe panter, voltran, beyaz gölge ve bunun gibi programlar telepazar ne günlerdi keşke o günlere dönebilsek
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ
16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
hiç unutmam cüneyt arkına ok saplandığı zaman baba annem ne kadar üzülürdü ...gevurlar öldürdüler adamı diye ..ha ha ha ha ha....

HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....