Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AÇik artirma.
Sevgili site sakinleri ben diyorumki elimizde işe yaramayan ve bu mazemeyi yada herhangi birşeyi sitede açık artırmayla satalım diyorum ve elde edilen geliri sitemizin hesap numarasına yatıralım site yönetimide bu geliri bi şekilde degerlen dirir diye düşünüyorum . ben başka bir form da üyeyim bu sitede kanarya ve kafes kuşlerı besleyen insanlar var ve bu sitede işine yaramayan ne varsa canlı can sız mezata koyuyolar satış gerçekleşince gelir siteye kalıyo ilgilenirseniz sevirim tartışalım derim varmısınız.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bence güzel fikir hesapta biriken para ya birikir yılın avcıları seçilir onlara verilir,ya ayın avcısına ufak bir ödül verilir yada para birikir site olarak tshirt,yelek gibi şeyler yaptırılabilinir.bence güzel olur hemde eglenceli olur artırma olayı.
alım satım arenasında konuda açılabilinir bu iş için.
Bul
nihat abi her türlü güzel olur en güzeli elimizdeki işe yaramayan şey başkasının işine yarar umarım herkes bu olaya olumlu yaklaşir sitemizdeki dostluk daha büyür diye düşünüyorum .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Misal bende alba krokodil sörf kamış var, şu an boşa çıktı. Ne yapsam diye düşünüyordum. Ucuz yollu bi 20-30 liralık bi mezatla koyabilirim. Dediğiniz gibi bu parada sitenin harcamaları veya söz ettiğiniz gibi bir amaca kullanılabilir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
vallahi güzel olur
Bul
evet olabilir değişik bir şey.
Bul
çok güzel olur ne güzel ben bu siteyi gittikce bizim köye benzetiyorum aynı bizim köydeki gibi yardımlaşıyoruz ne güzelSeerfSeerfSeerfAlkisAlkis
Bul
evet arkadaslar fıkır cok güzel sızlere katılıyorum elımızden ne gelırse yapmaya hazırım kolay gelsın
Bul
oktay sanıyorum bugün yurt dışından dönüyor konuyu onunlada görüşüp uygulamaya koyarız.ayrıntılarıda konuşalım nasıl olacak diye.teşekkürler.
Bul
bende varım sitemizin için hayırlı olurAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  açık teknede ısınmak LeVrEkCi 40 5,867 21-03-2009, 16:52
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi