Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istediğiniz bölüm
arkadaşlar sitede olmasını istediğiniz bölüm yada bölümler olursa bizlere bildirin uygun olan bölümleri açmaya çalışalım.
bu site hepimizin artık bizler bir aileyiz kararları hep beraber verip gerekli bölümleri tartışalım ve gerekirse açalım.
veya kaldırılmasını istediginiz gereksiz yerler var derseniz onuda tartışalım.
bölüm dışında sistemle ilgili,yönetimle ilgili veya herne olursa aklınıza gelen her konuyu mantıklı bir şekilde tartışır siteyi o şekilde geliştirebiliriz.
öneri,istek ve eleştirilerinizi bekliyoruz.
saygı ve sevgilerimle.
Bul
tesekkurler nıhat abı bu konuyu bıraz dusunucem kesın bısıler bulurum Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
nihat abi ben de açık artırma ile satış yapa bılcegımız ama butun gelırlerın sitememize kalacagı bir bölüm istiyorum . benim üye oldugum bi site var orda kanarya muhabetimiz oluyo siteye yardım olsun diye elinde işine yaramayan bişey olan biri varsa mezat yapıyo yani açık artırmayla satıyo elde edilen gelir direk siteye . saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Önceleri yazdığım veya yöneticilik yaptığım sitelerde en son okuduğum kitap veya tavsiye kitaplar bölümlerini önerir veya açtırırdım. Ama kitap deyince bir çok farklı amaçla yazılmış kitap olacağından formatımıza aykırı sonuçlar doğurabilir.

Ama en son izlediğim film veya tavsiye film yada şu filme giden varmı bölümleri işimize yarayabilir diye düşünüyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
valla süper olur böyle bişii ben kendi şahsıma düşüncem sitemizde üyelerimizle chat sayfası olabilir düşüncesini taşıyorum gerçi yazışıyoruz ama bire bir konuşmak daha iyi olur diyorum şimdiden site yönetimine teşekkür ederimAlkis
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Olurmu bilmem ama kara avı bölümü öneriyorum..Toplam balıkçı nüfusunun yarısı kara avına da giden kişilerdir.Eminim bunu isteyen arkadaşlarımız olacaktır.(Hüso beni yanlız bırakmayınSiyirdim)

Selamlar...
Bul
ustam61 yazdı:Nihat düşüncenizden dolayı teşekkürler .
Benim aklıma gelen ilk konu:SORUN SÖYLEYELİM
Forumda 4200 e yakın üye bulunmakta.herkesin değişik mesleği var.Mesela fevzi otomotivde, nihat dekorasyonda ,ben elektrikte kendi çapımızda bilgilere sahibiz.Örnek olarak Ben elektrik konusunda sorulacak soruları en kısa yoldan bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.En pratik çözümler bulmaya çalışırız.böylece en kısa zamanda en doğru olan yoldan bilgi paylaşımı sağlarız.bu benim nacizane fikrimdir.
hayrettin abi bu çok güzel fikir aslında ben bunu kim ne iş yapıyor gibi konularla çözeriz diye konular açtım ama olmadı farklı oldu,dediğin güzel fikir hobi blümünün başlıgının altında birde SORUN SÖYLEYELİM başlıklı konu açabiliriz en kkısa zamanda hallediyorum bu konuyu.teşekkürler.

Tropheus yazdı:nihat abi ben de açık artırma ile satış yapa bılcegımız ama butun gelırlerın sitememize kalacagı bir bölüm istiyorum . benim üye oldugum bi site var orda kanarya muhabetimiz oluyo siteye yardım olsun diye elinde işine yaramayan bişey olan biri varsa mezat yapıyo yani açık artırmayla satıyo elde edilen gelir direk siteye . saygılar.

sedat bu konuyu enine boyuna tartışacagımız bir konu açarmısın,öneri istek eleştiri bölümünde bir konu açıp nasıl yapabiliriz onu tartışalım bence çok güzel olur ama önemli olan nasıl yapacagımız.teşekkürler.

MaVrUşGiL yazdı:Önceleri yazdığım veya yöneticilik yaptığım sitelerde en son okuduğum kitap veya tavsiye kitaplar bölümlerini önerir veya açtırırdım. Ama kitap deyince bir çok farklı amaçla yazılmış kitap olacağından formatımıza aykırı sonuçlar doğurabilir.

Ama en son izlediğim film veya tavsiye film yada şu filme giden varmı bölümleri işimize yarayabilir diye düşünüyorum.

serkan kültürün formatı olmaz kültür her formata yakışır bunuda ön plana çıkartacak bir çare bulalım harika fikir kitap olur,film olur,müzik olur herkes birbirinden bilgi alabilir.başlık ne olmalı nasıl bir bölüm olmalı?teşekkürler.

gobekbalığı yazdı:valla süper olur böyle bişii ben kendi şahsıma düşüncem sitemizde üyelerimizle chat sayfası olabilir düşüncesini taşıyorum gerçi yazışıyoruz ama bire bir konuşmak daha iyi olur diyorum şimdiden site yönetimine teşekkür ederimAlkis
muharrem chat odamız var fakat chat odası açıldıgında forumun hiçbir anlamı kalmaz kimse bişey yazmaz ayrıca chat odası adsl lerde kotadan yiyor hemde fazla yiyor.bir sorun da site anormal yavaşlıyor.bu nedenlerden dolayı chat odası yerine msn toplantılarını yapıyoruz.teşekkürler.

aygroup yazdı:Olurmu bilmem ama kara avı bölümü öneriyorum..Toplam balıkçı nüfusunun yarısı kara avına da giden kişilerdir.Eminim bunu isteyen arkadaşlarımız olacaktır.(Hüso beni yanlız bırakmayınSiyirdim)

Selamlar...

ahmet abi ben dahil birçok tanıdıgım üye kara avı ile ilgileniyor fakat kara avı çok farklı bir format,zaman zaman bu konu gündeme geldi hatta bi ara konuda açtık ama site çok dagıldı kontrolden çıktı.
bir akvaryum birde kara avı bizle alakalı fakat site inan dagınık bir hal alıyor birkaç kez denedik olmadı,bu nedenlerle kara avını eklemeyi düşünmüyoruz.yinede oktay beyle konuyu bir konuşayım olumlu yaklaşırsa sitede konu açıp bu konuyuda tartışabiliriz.teşekkürler.

arkadaşlar burada yazılan istekler,eleştiriler,önerilerin hepsini değerlendirip 1 hafta içinde olumlu olanları uygulamaya sokacagız benim amacım konuları tartışıp olumlu olumsuz yönlerini görmektir ben kendi düşüncelerimi yazıyorum lütfen herkes gelen öneriler hakkında düşüncelerini yazsın.teşekkürler.saygılar.
Bul
Sohbet odası gibi bir bölüm olabilir rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
LeVrEkCi yazdı:serkan kültürün formatı olmaz kültür her formata yakışır bunuda ön plana çıkartacak bir çare bulalım harika fikir kitap olur,film olur,müzik olur herkes birbirinden bilgi alabilir.başlık ne olmalı nasıl bir bölüm olmalı?teşekkürler.

Abi, kitapla ilgili; iki başlıklı bir kısım olabilir. 'En son okuduğum kitap' ve 'Tavsiye kitaplar' şeklinde. ( bu konu ile ilgili çekincelerimi özelden yazarım)

Flimle ilgili olarak ise; üyelerimizin gitmiş olduğu ve yorumlarını içeren En son gittiğim film ve Vizyondakiler olabilir. Tabi bu vizyondakiler kısmını nasıl ayarlarız ve nasıl güncel tutarız o konuşulması gereken bir konu. Tabi otomatik olarak destek verecek siteler var ise onlardanda yardım alabiliriz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Nihat Bey...

Talebime olan ilginize ve samimi cevabınıza teşekkür ederim.

Uzun zamandır birçok forumda bulunduğumdan dolayı gördüğüm için bu talepte bulundum.Bir çok yerde iki konu birarada yürüyor.Mutlaka kalabalık ve konuların çoğalması denetim zaafiyetini gündeme getiriyor.
Ben her konu ile ilgili olarak denetim görevinin şahsınızca veya yönetimce iyi tanınan kişilere verilerek çok rahat olabileceği kanaatindeyim.Forum mevcudu kanımca buna müsaittir.
Ayrıca forumların kuruluş amacının ,(ticari olan yönünün de) bu talebimi destekleyeceğini biliyorum.

Gayet tabii ki karar yönetim kademesinindir.

Sevgiler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi