Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selam
OĞuz aramiza sİtemİze hoŞgeldİn sefa geldİn zaman İÇİnde olur nİye olmasin bende merak edİyorum.
Bul
Oğuz aramıza hoşgeldin kaliteli balığın bol olduğu bir yerde yaşıyorsun büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Uzun_ahmet yazdı:Sevgili oğuz öncelikle hoş geldiniz.
Katılımcı ve paylaşımcı olmanı temenni ederim..
Gelelim gökçeada organizasyonuna önce çok teşekkürler böyle bir şey düşündüğün için sitemizden mutlaka gökçeadaya gitmek isteyen çıkacaktır, ama katılımın fazla olacağını sanmıyorum malum yol ve diğer masraflar bayağı bir külfetli gelebilir...
ahmet abicim 100% katılıyorum Seerf
Bul
öncelikle hoşgeldiniz , çok cazip bir davet teşekkürler
Bul
hoş geldin Oğuz..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
oguzcandan yazdı:selam doslar sürekli izmir istanbul antalya bodrumda toplantılar birde farklı bişeyyapalım gökceadada türkiyenin en büyük adası güneşin en son battıgı yer avcılıkta bol balıkta bol bi organize düşünsenizya ben burda yaşıyorum gelirseniz eniyi şekilde agırlamaya çalışırız desteklerinizi bekliyom

Aramıza hoşgeldin Oğuz...

Geçen yıla kadar her sene hem kara avı hem denizaltı dalışları için mutlaka bir kere gökçeadaya gelirdim.Bademli'de olsun Kaleköy'de olsun arkadaşlarım vardır.
Bir daha geldiğimizde seve seve senin yanına da geliriz...Seneye hazırlan...

Sevgiler...
Bul
aramıza hoş geldin kardeş
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
bana yazdıgınız mesajlar için saolun sizleri adaya bekliyorum gelirseniz yeni bademlide oturuyorum yardımcı olurum ismim siteye kayıtlı olduhum isim
Bul
oğuz bey aramıza hoş geldiniz
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi