Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şu azime bakın
bakın ne buldum ben ilk defa görüyorum ve baya bi baktım baktım oraya nasıl cıkmışlar ıslanmadan anlayamadım ama şaka maka adamlar çalışıyor helal olsun azmin elinden bi şey kurtulmuyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
HappyHappyHappyBekir ıslanmadan çıkmışlar oraya da nasıl ıslanmadan inecekler acep.HappyHappyHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bu foto yanılmıyosam uzak doğu da çekilmiş üyelerimizden eski tabiiki bahri arkadaşımızın gönderdiği bi resimdi bu adamlar sabahtan akşama kadar bu rada tavuk gibi tüneyip yakaladıkları balıklarla ev geçindiriyolarmış.kolay gelsin denir bunlara
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
o zaman kolay gelsin diyim bende tatarım teşekkürler bekir
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:bu foto yanılmıyosam uzak doğu da çekilmiş üyelerimizden eski tabiiki bahri arkadaşımızın gönderdiği bi resimdi bu adamlar sabahtan akşama kadar bu rada tavuk gibi tüneyip yakaladıkları balıklarla ev geçindiriyolarmış.kolay gelsin denir bunlara
erden abi bu akşam formundasın hahahahaha tavuk gibi tüneyen balıkçılar altın kızlar valla koparttın beni burada.
gerçekten azim meselesi olmuş.büyük balık gelince ne yapacaklar düşecekler Hehe
Bul
hehe onlarındayakaladıklar big fish fazla büyük değil de yukarı çekmek sihirbazlık ister vardır onunda bi yolu kamera arkasında Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Islanmak sorun değil,oturdukları direkler kumda ne kadar sağlam olur ayrıca arkadan gelen dalgalara bakınca ne kadar tehlikeli avcılık yapıyorlar.
Bornova - izmir
Bul
Happy Çok komik görünüyorlar.Herhalde gel-git'e göre bir tüneme zamanlaması yapıyorlar.Hatta çift kamışları bile var Siyirdim .Zakir Abimizin sloganı vardı : "Don ıslanmadan balık tutulmaz" mıydı neydi ? Hadiordan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
paylasım ıcın sagol ama ruzgarlı havalarda ıse yaramıyor azım
Bul
kolay gelsin arkadaşlara yedek oltaları bile varAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıklar mutlaka bakın kaşalot 26 4,438 18-02-2007, 22:14
Son Yorum: kılçık
  Yayınlara bakın ve balık avlamayı bırakın ! SinekOltasi 11 3,503 08-09-2006, 14:15
Son Yorum: LeVrEkCi
  şu güzelliğe bir bakın..alabalık than58 24 6,060 05-07-2006, 23:31
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi