bakın ne buldum ben ilk defa görüyorum ve baya bi baktım baktım oraya nasıl cıkmışlar ıslanmadan anlayamadım ama şaka maka adamlar çalışıyor helal olsun azmin elinden bi şey kurtulmuyor
bu foto yanılmıyosam uzak doğu da çekilmiş üyelerimizden eski tabiiki bahri arkadaşımızın gönderdiği bi resimdi bu adamlar sabahtan akşama kadar bu rada tavuk gibi tüneyip yakaladıkları balıklarla ev geçindiriyolarmış.kolay gelsin denir bunlara
yalova tatar yazdı:bu foto yanılmıyosam uzak doğu da çekilmiş üyelerimizden eski tabiiki bahri arkadaşımızın gönderdiği bi resimdi bu adamlar sabahtan akşama kadar bu rada tavuk gibi tüneyip yakaladıkları balıklarla ev geçindiriyolarmış.kolay gelsin denir bunlara
erden abi bu akşam formundasın hahahahaha tavuk gibi tüneyen balıkçılar altın kızlar valla koparttın beni burada.
gerçekten azim meselesi olmuş.büyük balık gelince ne yapacaklar düşecekler
Çok komik görünüyorlar.Herhalde gel-git'e göre bir tüneme zamanlaması yapıyorlar.Hatta çift kamışları bile var .Zakir Abimizin sloganı vardı : "Don ıslanmadan balık tutulmaz" mıydı neydi ?
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "