Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oguzhan anket isteği
o zaman benide kapsamıyor..Bobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
oğuzhana yardımcı olun lütfen arkadaşlar birkaç soru cevaplamak çok zor olmamalı
Bul
oğuzhana yardım edelim dostlar hepimiz için bir çalışma sayılır bu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
oguzhann yazdı:ben ege üniversitesi su ürünleri öğrencisiyim okul bitirme tezi olarak anadolu yakası olta balıkçılıgını araştırıyorum ve bir anket yapıyorum bana yardımcı olmak ve bilgilerinizi akademik olarak faydalanılanılmasını isterseniz lütfen bana ulaşın size anketimi iletrim oguzhancelik84@hotmail.com

çok fazla bi anket değil 16 soruluk bir anket bana mail adresinizi gönderirseniz isze 2 sayfalık word dosyasını gönderiririm doldurup bana geri gönderirseniz araştırmamda yardımcı olursunuz belirli günlerde anadolu yakasında dolaşıyorum deniz keranarındada rast gelmek üzere herkese teşekkür ederim...

anadolu yakasında bayağı balıkçılık yaptık sana bildikleri söyleyebilirim erolhan47@hotmail.com
Bul
bende anketi cevaplayabilirim
nadirgunduz@hotmail.com
Bul
Sevgili kardeşim öncelikle okul hayatında başarılar dilerim. Üniversitelerimizde böyle bir araştırma yapılması dahi beni sevindirdi. Senin gibi sitemiz üyesine de böyle bir ödev verilmesi çok hoş. Her türlü yardıma bulacağına emin olarak, hocalarımıza tirollerin, ağların, tirivirilerin bir katliama neden olabildikleri, kaçak av kontrollerinin pek yapılmadığı ve üç tarafı denizlerle kaplı 4 tane denize sahip olan yurdumuzda bir Denizcilik Bakanlığının olmaması, hiç denize sahip olmayan ülkelerin bile bu konularda devlet olarak tedbir aldıkları, bu konuların üstüne daha fazla düşmemiz gerektiği hususları da belirtirsen bir amatör ruhuna yakışacağı düşüncesindeyim. Başarılar.
Bul
ANADOLU YAKASI SPORTİF BALIKÇILIK ANKET FORMU

ANKETÖR: Oğuzhan ÇELİK

TARİH: YER:

BALIKÇININ ADI SOYADI:

YAŞI:

MEDENİ HALİ:

MESLEĞİ:

EĞİTİM DURUMU:

EN ÇOK AVLANAN BALIKLAR:

AVCILIĞIN EN VERİMLİ OLDUĞU ZAMAN ARALIĞI (AYLAR):

AVCILIĞIN EN VERİMLİ OLDUĞU ZAMAN ARALIĞI (GÜN İÇERİSİNDE):

GÜNLÜK AV MİKTARI:

OLTA TÜRLERİ:

İĞNE BÜYÜKLÜKLERİ:

KULLANILAN YEMLER:

YEMLERİ NERDEN TEMİN EDİYOSUNUZ:

YEM FİYATLARI:

BALIKÇILIĞI NE AMAÇLA YAPIYOSUNUZ? :
a-AMATÖR: b-GELİR: c:YEMEKLİK-TÜKETİM:

1. NE KADAR SÜREDİR AMATÖR BALIKÇILIK YAPIYOSUNUZ?

GÜN İÇERİSİNDE KAÇ SAAT AVCILIK YAPIYOSUNUZ?

NE KADAR SÜRE İLE AVCILIK YAPIYOSUNUZ?

AVCILIK YERİ OLARAK AYNI YERİMİ KULLANIYORSUNUZ?
EVET/HAYIR´ IN SEBEBİ?

2. YAKALADIĞINIZ BALIKLARI NERELERE SATIYOSUNUZ?

AYLIK ORTALAMA KAZANCINIZ NEDİR?

AMATÖR BALIKÇILIK BELGENİZ VARMI?

AVCILIK AÇISINDAN YAŞADIĞINIZ BELLİ BAŞLI PROBLEMLER NELERDİR?

BURADA AVCILIK YAPMANIZA ENGEL OLAN VEYA DENETLEYEN KURUM /KURULUŞ VARMI?

doldurup oguzhancelik84@hotmail.com bu emaile gönderirseniz arkadaşımıza yardımcı olmuş oluruz.teşekkürler.
Bul
evet sevgili dostlar bu konuyu lütfen hafife almayın belki balıkların geleceği bu kardeşlerimizin elinde hadi lütfen katılın 10 dk ayırın yeter Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
oğuzhan yalova olsa cevap verirdik ama boğaz ı bilmiyoz ödevinde başarılar dilerim.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
herkese çok teşekkür ederim şubattın 20 sıne kadar bu anketı yapıcam ondan sonra değerlendırmeye giricek ist a geldikçe sahıldede dolaşıyorum ınşallah karşılaşmak ümidiyle...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi