Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tüm dostlara
Güzel paylaşım için teşekkürler Nihat Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
guzel ve anlamli paylasimin icin tesekkurler Nihat abi.
1980 Sirinyer Izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:...........................................................................ben bu yazıyı buradaki 4000 küsür arkadaşıma göndermeyi tercih ettim Gulumse

Ben bunu kayaya kazıyorumAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Güzel paylaşım nihat abi.Çok doğru sözler bunlar.Paylaşım ve emeğin için teşekkürler.
Bul
nihat abi çok güzel bir paylaşım,bende sana aynen katılıyorum,inşallah hep kayalara yazılacak güzelliklerle karşılaşırız,kuma yazmaya gerek kalmaz.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
kasap100 yazdı:Ben bunu kayaya kazıyorumAlkis
eyvallah bahadır teşekkürler Gulumse
Bul
nihat paylaşımın için teşekkürler anlayabilene ne mutlu
Bul
Nihat çok güzel ve untulmayacak bir öneri tabiiki bunu tutana.Biz hep kayaya yazdırmaya çalışalım.Paylaşımına tşkrl..
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
[quote=balıkcızakir]Nihat çok güzel ve untulmayacak bir öneri tabiiki bunu tutana.Biz hep kayaya yazdırmaya çalışalım.Paylaşımına tşkrl.Ben bunları kayalara yazdırmam lazım güzel öğütler..
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
süper bir paylaşım nihat abiSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi