20-12-2008, 23:56
saolasın muharrem abi biz yaptık herhalde kontürol ama yapmayanların işine yarar
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
SeÇİm kayitlari
|
20-12-2008, 23:56
saolasın muharrem abi biz yaptık herhalde kontürol ama yapmayanların işine yarar
![]()
21-12-2008, 12:52
muharrem abi güzel paylaşımın için teşekkürler herhalde balıktan muhtara gitmeye fırsatı olmayan arkadaşların işine yaradı bu faydalı link
21-12-2008, 16:16
faydalı bi paylaşım teşekkür ederim.
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
22-12-2008, 01:43
araphüso26 yazdı:bende bakmamıştım taşındığım için olsa gerek sandık belirlenmedi yazıyo ilgileneyim şu işle teşekkürler muharrem abi Eyvallah Hüseyin'cim.
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961 Biz Dünyadan Gider Olduk , Kalanlara Selam Olsun , Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya , Kalanlara da Haram Olsun Ömer Hayyam
22-12-2008, 02:00
Tropheus yazdı:cok saglun super paylasım. fish or die yazdı:muharrem abi teşekkürler paylaşım için bakamamıştık iyi oldu. balıkcı uğur yazdı:saolasın muharrem abi biz yaptık herhalde kontürol ama yapmayanların işine yarar doktor yazdı:faydalı bi paylaşım teşekkür ederim. Hepinize teker-teker ben teşekkür adarim arkadaşlar. Yararlı olucağını düşündüm.
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961 Biz Dünyadan Gider Olduk , Kalanlara Selam Olsun , Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya , Kalanlara da Haram Olsun Ömer Hayyam
22-12-2008, 02:06
gobekbalığı yazdı:muharrem abi güzel paylaşımın için teşekkürler herhalde balıktan muhtara gitmeye fırsatı olmayan arkadaşların işine yaradı bu faydalı link Eyvallah adaşım. Doğru onların işine yarar.
22-12-2008, 10:26
paylaşım için teşekkürler bende bakacağım oradan.
23-12-2008, 02:53
Abi teşekkürler , faydalı paylaşım oldu
![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|