Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknolojİ İyİ de ya saĞliĞimiz
Değerli dostlarım bu anı Değil ama bu sayfa çok rağbet gördüğünden önemli olan bu konuyu sizlerle paylaşayım dedim .Evalatlarımız eşimiz anne babamız bunlar bizim çok değerli varlıklarımızdır ama bazen öyle tehlikelerle karşı karşıya kalıyoruzki inanın tam tehlikesini bilsek o cihazın yanında geçmeyiz lütfen dikkat hepimizin evinde kullandığı elektirikli süpürgenin çok ciddi radyason yaydığını biliyormuyuz matkaplarda hakeza boyle elektirik süpürgesinin yaptığı temizlikte sonra hepimiz oh be diyoruz aslında öyle değil emilen tozlar çok süratli bir şekilde makinanın kazanına toplanır makina işini görebilmesi için emdiği havayı dışarı atmak zorunda atılan hava ne kadar flitre edilirse edilsin mikrobik bazı canlılarla birlikte o toz partüküllerini içeriye püskürtür yerde duran o canlı mikroplar bu sefer havada dolaşır artık evdekilerinin durumunu düşünün ıslak flitre sistemleri biraz daha sağlıklı ama onunda radyason oranı yüksek makina yüksek devirde olması gerektiği için . Evimizdeki bilgisayar inanın çocukların tam bir ruh yapısını bozmak için bire bir evinizdeki bilgisayarda çocukların ders çalıştığını ve farklı amaç için kullandığını göreniniz varmı yok ve ya çok az hep vurdulu kırdılı oyunlar savaş oyunları kavga oyunları vs biraz daha yetişkinlerde malum bazı site ziyaretleri .birde karşıdakinin kim olduğu belli olmayan iletişimleri sohbetler vs yav evladımızın yüzünü unuttuk ne olduğu belli olmayan insanlara saatlerini ayırıp sohbet ediyorlar ama anne babayla 10 dk bi arada kalmaktan sıkılır hale geldiler.dikkat edin bilgisayarın başında kalktıkları zaman gözler irileşmiş farklı bir sima olmuş çocukta hepimiz moderin çağdaş bir sistem diye pekte bu hallerini gormemezlikten geliyoruz. bir başka tehlike cep telafonları inanın artık her evde değil her bireyde var bu meret 10 yaşındaki çocuğumuzun kendi telafonu var hepimiz mutluyuz eee iletişim adına çok mukemmel ama ya işin birde öbür yüzü var hastanelerde bir dolaşın yav bu kanser illetine ne kadar insan yakalnmış ALLAH hepinizden uzak etsin inanın ben hastanelerde işim icabı çok bulunuyorum bu durumlar çok üzücü bir başka tehlike ofislerde burolarda kullanılan fotokopi makinaları kendim fotokopi teknisyeni olmama rağmen tehlikesinin boyutunu biliyorum .Arkadaşlar evet çağdaşlığın medeniyetin getirdiği bu kolaylıklar kullanımını bilende sonra bu kadar tehlike arz etmez ancak gelişi güzel olursa boyut büyur kumandalar onlarda mor ötesi denilen bir ışık kullanılır bizim gözümüzün göremediği bir boyutta ama aslında bir mor ötesi ışınım oluyor mor ötesini artık bilmeyen pek yok çok ciddi olmazsada yine bir tehlike merak edenler için bir deney telafonunuzun kamerasını açık pozisyona getirin her hangi bir uzaktan kumandayı kameraya yaklaştırın ve kamerada kumandayı görün sonra kumandanın herhangi bir tuşuna basın ve telafonun ekranında ışığı izleyin yani orada bir mor ötesi var daha çok var ama başınız ağrımasın.. adamlar yapmışlar evin dışına bir makina koymuşlar içeriye birkaç hava prizi boru ile onu makinaya irtibatlamışlar evin içinde temizlik yapılıyor ne makina var meydanda ne ses ne toz ne radyason ve mukemmelde bir temizlik yapıyor valla evlatlar hepimizin biraz dikkat edersek belki tehlikenin boyutunu küçültürüz demeden geçmek istemiyorum hala evin içinde çoluk çocuğunun yanında sigara içenler var yazdığım her bir madde inanın sayfalar dolusu yer tutar ama biz bize olduğumuz için sizlarle paylaştım
ALLAH der ki mahlukatıma merhamet gösterdiğiniz sürece dünyanın ömrünü uzatırım
Bul
fikret abi her yazdıgına sonuna kadar katılıyorum hepimizin dikkat etmesi gerekir bu tarz olaylara.
amann boşver demek olmaz.
paylaşım için uyarı için teşekkürler.Alkis
Bul
Paylaşım için teşekkürler,anlattıklarınızda noktasından virgülüne kadar haklısınız ama bir söz var ; ''senle de olmuyor,sensiz de''.Teknolojiden bilinçli bir şekilde yararlanmasını öğrenirsek,getirebileceği olumsuzlukları da asgariye düşürmüş oluruz.
Orhan Ekmekçi arkadaşımız da buna benzer bir paylaşımda bulunmuştu :
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=8079
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
evet reis aynı şikayetler bizdede mevcut ne yaparsak yapalım bilgisayar başından kalkmasını sağlayamıyoruz evlatların yüzünü unuttuk ne yapmak gerek bilmemki işmiz zor uyarı için teşekkürler ama çözüm üretmek lazım gibi geliyor iyi akşamlar
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
paylaşım için teşekkürler fikret abi eline emeğine sağlık. Bilinçli kullanarak teknolojiden yararlanmalıyız sonuna kadar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
paylaşım için teşekkürler eline sağlık adaş.
Bul
bu faydalı bilgive paylaşım için teşekkür ederim
Bul
Fiko harbiden döktürmüşsün kardeşim. Sana katılmamak mümkün değil. Paylaşım için teşekkürler kendine iyi bak ve tüm tanıyanlara selam
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi