Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecmişten resimler(Video slayt)
Gelecek yıllarda da bu günleri zevkle anacaklarını düşünüyorum. Lakin eski günlerin güzelliğinin, saygı ve sevginin doğallığının günümüzde olmadığıda aşikar. Rauf Abi teşekkürler, saygılar.
Bul
eskilere dalıpgittim ist bilmesemde izmir aklıma geldi saat kulesini hemen arkası deniz di buna benzer neler değişmiş farkında olmadan hayat gidiyor fark etmeden
rauf abi eline sağlık çocukluğumuzu hatırlattın sağol.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:eskilere dalıpgittim ist bilmesemde izmir aklıma geldi saat kulesini hemen arkası deniz di buna benzer neler değişmiş farkında olmadan hayat gidiyor fark etmeden
rauf abi eline sağlık çocukluğumuzu hatırlattın sağol.Alkis
Fikret bir yerlerde eski izmirin resimlerini görmüştüm bulursam izmirli arkadaşlar icin bir derleme yaparım hayırlı günler.
rauf abi nasılsın ahhhhh ahhhh eski istanbul diyecem ama o kadar eski halını hatırlıyor sayılmam ama benım tanıdığım halinden cok daha yenı ayıları hatırlıyorum elektirkli tarmvaylar su kuyrukları yağ kuyrukları böbrek taşı düşüren o eski halk otobüsleri mavinli münübüsler sokaktaki çeşmelerden su sırası beklemek 5 kuruşa 5 tane kaynana şekeri almak 2.dönem zayıf geldimi snıfda kalılan gunler yoğurtcuların omuzunda terazi gibi taşıdığı yoğurt tepsilerini zille sattığı günler telefon için 10-12 sene beklenildiği günler v.s beni aklımda kalan eski istanbul halleride bunlar ahhhh ahhhh Smile) rauf abi emeğine sağlık herkese selam
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
sağ ol, var ol, rauf kaptan. siyah beyaz günlere yetişmeyenler için harika bir döküman.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
robinson987 yazdı:rauf abi nasılsın ahhhhh ahhhh eski istanbul diyecem ama o kadar eski halını hatırlıyor sayılmam ama benım tanıdığım halinden cok daha yenı ayıları hatırlıyorum elektirkli tarmvaylar su kuyrukları yağ kuyrukları böbrek taşı düşüren o eski halk otobüsleri mavinli münübüsler sokaktaki çeşmelerden su sırası beklemek 5 kuruşa 5 tane kaynana şekeri almak 2.dönem zayıf geldimi snıfda kalılan gunler yoğurtcuların omuzunda terazi gibi taşıdığı yoğurt tepsilerini zille sattığı günler telefon için 10-12 sene beklenildiği günler v.s beni aklımda kalan eski istanbul halleride bunlar ahhhh ahhhh Smile) rauf abi emeğine sağlık herkese selam
Yeğenim sende haklısın senin cocukluk döneminde şansına o seneler rastlamış. Hoş benim cocukluk dönemimdede kuyruk vardı,amerikan marşal yardımı vardı ya o kadarda derine gitmeyelim.Yalnız aklımdan hic cıkmaz Rahmetli babanla sabah kahvaltısında cayı üstüne döküp göğsünü yakmıştın babandan korkundan ağlıyamamıştın bileSiyirdimhey gidi silahtar ağa heyy.
rauf yazdı:Fikret bir yerlerde eski izmirin resimlerini görmüştüm bulursam izmirli arkadaşlar icin bir derleme yaparım hayırlı günler.

iyi olur rauf abi .
Bul
ellerine sağlık rauf ağbi ıstanbulun eski hali canlandı hayalimde teşekkürler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
çok güzel görüntüler.. ben hiçbirine denk gelmedim,gelemem de heralde.. Sad
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mini video kameram. rauf 11 2,519 24-11-2012, 13:01
Son Yorum: YaKaMoZ
  Üc Günlük Av güğncesi(video) rauf 10 2,531 08-05-2012, 07:24
Son Yorum: rauf