Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecmişten resimler(Video slayt)
Gelişen ülkemizin eskide kalmış fotoğraflarında insan ve şehir manzaraları
http://video.google.com/videoplay?docid=...2862&hl=en

[GVIDEO]6289293465036792862&hl[/GVIDEO]
rauf kaptan eline emeğine sağlıkAlkismüzikte alttan cuk oturmuşSmileteşekkürler paylaşıma...
Bul
mahallede ayı oynatıldıgı günleri hatırlıyorum sanki çokk eski gibi ama aslında çok yakındı o günler.
bende bir kitap var sarıyerden istinyeye eski halleri sokakların inanılmaz güzelmiş eskiden bogaz yollar toprak araba yok ev yok taş yok doğal sadece dogal.
ne yazık insanoglu heryerde oldugu gibi bogazıda taşdan perdeye çevirmiş,iyiki birileri buna dur dedide kalan güzellikler duruyor şu anda.en azından bogazın yarısı hala daha agaçlık ve doğal.
keyifli bir paylaşım olmuş emeğine saglık rauf abiAlkis
Bul
Nihat istanbulun travaylarına yetiştim.şeref stadında topa tekme vurdum,rahmetli metin oktayın son maclarına yetiştim,beşiktaşta yoğurtcuların ,bozacıların,Macun şekeri sattığı zamanlara yetiştim rum komşularımızla topun peşinde arnavut kaldırımlarında koşturup yara bere icinde kalır bide annemde dayak yeme şerefine erişirdim.o zamanlar istanbulda Lahmacun satılmazdı İstanbula göcen vatandaşlar istanbul şivesi ile konuşmaya gayret ederlerdi efendimsiz hanımlara hitap edilmezdi traleybüste vapurda uyuma numarası yapıp ihtiyarlara ve hanımların ayakta seyyahat etmelerine hic rastlanmazdı.Uzun lafın kısası Daha bir efendi idik o zamanlarSnifsinf
haklısın abi o zamanlar efendilik,saygı varmış şimdi ne yazık sadece anılarda kaldı eski güzellikler.
Bul
günden güne eskiyi özlüyoruz sizer bizden daha şanslısınız belkide rauf abi.biz o güzelliklere tam yetişemidk ..ilerleme teknoloji medeniyet derken insanlığımızdan çok kaybettik kaybetmeyede devam ediyoruz..çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim rauf abi saygılarımlaAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Rauf abi ellerine sağlık çocukluğumdaki eski istanbulu hatırladım kıymetini her yeri beton doldurduktan sonra anladık teşekkürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Rauf abi o zamanlar dahada güzelmiş keşke geriye dönebilsek, paylaşım için teşekkürler abi..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
rauf abi yine bizi eskiye götürdün.ben yaşım itibari ile o kadar eskiyi bilmesemde her geçen zaman bir öncekini aratıyor.teşekkürler rauf abi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
rauf yazdı:Nihat istanbulun travaylarına yetiştim.şeref stadında topa tekme vurdum,rahmetli metin oktayın son maclarına yetiştim,beşiktaşta yoğurtcuların ,bozacıların,Macun şekeri sattığı zamanlara yetiştim rum komşularımızla topun peşinde arnavut kaldırımlarında koşturup yara bere icinde kalır bide annemde dayak yeme şerefine erişirdim.o zamanlar istanbulda Lahmacun satılmazdı İstanbula göcen vatandaşlar istanbul şivesi ile konuşmaya gayret ederlerdi efendimsiz hanımlara hitap edilmezdi traleybüste vapurda uyuma numarası yapıp ihtiyarlara ve hanımların ayakta seyyahat etmelerine hic rastlanmazdı.Uzun lafın kısası Daha bir efendi idik o zamanlarSnifsinf
Paylaşım için teşekkürler Rauf abi emeklerine sağlık.Yukarıda geçmişte kalan hatıralarını ben de yaşadığım için seni daha iyi anlıyorum..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mini video kameram. rauf 11 2,509 24-11-2012, 13:01
Son Yorum: YaKaMoZ
  Üc Günlük Av güğncesi(video) rauf 10 2,523 08-05-2012, 07:24
Son Yorum: rauf
  El yapımı cıkrıkla DENEME Avı(video) rauf 23 6,689 27-01-2012, 13:10
Son Yorum: ALTAYLI
  Tatilimden kısa bir slayt. rauf 14 3,484 13-09-2010, 18:49
Son Yorum: cranium
  Yerli 12 volt derin su cıkrığı(video) rauf 23 5,583 12-11-2009, 01:26