Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
carettalar mavi yengeçlere dadanmış
[Resim: caretta-lar-mavi-yengeclere-dadandi_o.jpg]

Yaz Boyunca Yerli ve Yabancı Tatilcilerin Beslediği Obur Carettalar, Turistlerin Gitmesiyle Mavi Yengeç Avcılarının Ağlarına Dadandı.
Balıkçılar, Carettalara balık ve yengeç yetiştirememekten yakındı. Hasan Güvenç, "Ağlarla yakaladığımız yengeçleri, Carettalara kaptırmadan teknemize çekene kadar sıkıntı yaşıyoruz. Yengeçlerin çoğunu Carettalar kapıyor. Burayı çok sevdikleri ve turist gelmesini sağladıkları için Caretta Carettaları doyurmaya çalışıyoruz. Balık veriyoruz ama onların gözü mavi yengeçten başka şey görmüyor" dedi.
11.12.2008 02:19
alıntı:haberler
Bul
agızlarının tadını biliyorlar Gulumse
Bul
bence de ağızlarının tadını biliyorlar
Bul
bencede biliyolar ama onları balığa alıştırmak lazım yengece değil Bobo paylaşım için saol nihatAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Besle kargayı oysun gözünü olmuş bu olay yaaa.Bu saatten sonra almışlar onlar ağızlarının tadını balığa bakarlarmı hiç.Big GrinBig GrinPaylaşım için teşekkürler nihat abi.Saygılar.
Bul
yav gerçekten ağızlarının tadını biliyorlarmış.yengeç,hemde mavi yengeç(pavurya)aşağısı kurtarmıyor,hehehe..nihat abi paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
agızlarının tadını biliyorlar .
Bul
anladığım kadarı ile ben hariç herkes yengecin tadına bakmışanlamadığım yengecin neresi yenirki neresinde et yada ona benzer bişey var.anlatında cahil kalmayalım demi.
Bul
tatar35 yazdı:anladığım kadarı ile ben hariç herkes yengecin tadına bakmışanlamadığım yengecin neresi yenirki neresinde et yada ona benzer bişey var.anlatında cahil kalmayalım demi.

Her yengeç tabiiki yenmez. boğazdaki kalın kollu pavuryalar ve akdenizdeki mavi yengeçlerin kollarının içindeki et yeniyor. bu mavi yengeçler oldukça iri oluyor. resimdeki en ufak olanı.
Bul
paylaşım güzel dostum carettalar çok güzel hayvanlar ama inşallah balıkçılar ağlara zarar veriyorlar diye onlara da zarar vermesinler resimde beslerken görünüyorlar ama işin gerçek boyutu nasıl acaba inşallah benim düşüncelerim yanlıştır olumlu düşünmekte lazım.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mavi balinalar geri dönüyor AFALA 3 1,501 05-06-2007, 09:25
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi