Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kababurun (Chondrostroma nanus)
adnan aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar, aradığın her tür bilgi sitemizde mevcut Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Aramıza hoş geldiniz
Sazanları özledim...
Bul
aramiza hosgeldiniz keyifli paylasimlarAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
kababurun balıgını bende merak ediyorum
Bul
kababurun diye ismini duymadım ama tatlı su balıgı olan adana yöresinde çok bulunan yöresel ismi hamur pullusu da denilen balıga çok benziyor demiyecem bu ta kendisi..ewet dostların dedigi gibi ayçicek küspesi veya mısır küspesi ile avcılıgı oluyor adından anlaşıldıgı gibi hamur ilede çok yakalanıyor...rastgele dostlar...
Bul
adnan arkadaşım aramıza hoşgeldiniz hoşca vakit geçirmeniz dileklerimle..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
adnan aramıza sitemize hoş geldin.
Bul
aramıza hoş geldin. bol balıklı günlerimiz olsun. rastgele.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
çokdeğeli kardeşim siteye yenikatıldım ve ilk yazım olucaktır bu devamıda ğelir inşallah ben sakaryadan nım bizim burdada fotodaki balık kumcu vede çamurcun tırakyada ise mirğena diyede bilinir yemleri eylül ayı itibariyle 1numaralıyemi hamsidir şubata kadarda devam eder camlı balıklada tutulur bizler oklama avında kullandığımız yani halk arasında adı TURNA/ZURNA/ÖRDEK BURUN diyedevam eder buna kullandımız yemin biraz ufakolan larıylada çok mükemmel sonuçalabilirsin ben balığıderiz biz amasen tatlısu kefalinin 3.5 cm sinibulursan kuyruğundan tak ğitsin balık bu şans işidir rasğele buğünekadar enbüyüğünü 4.5 kğ ğördüm benim tuttuğum ise 2kğ ğeçmedi sakaryadan bolçıkar beklerim slm
Bul
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Recep bey..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi