Yorumları: 2,222
Konuları: 70
Evet aytekin abi herşey çok güzeldi çoğu kişi ilk defa karşılaşmalarına rağmen dostluk ve arkadaşlık en üst seviyedeydi..sanırım bu siteyide farklı kılan bu değilmi?
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Herkese sonsuz teşekkürler katkılarından dolayı

Çok güzel bir gün geçirdik tavalık balığımızı tuttuk mangalımızı yaktık muhabbetimizi ettik stres attık eski dostları gördük yeni dostlarla tanıştık. Ve hiçbir aksilik olmadan evlerimize dağıldık. Bendeki fotoları akşama atacağım inşallah evden. Dün inanılmaz yorgundum,kusura bakmayın

akşama telafi edicem. Fikret abinin objektifi var daha ayrıca denizliden köksal abinin videosu var.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 875
Konuları: 33
herşey çok güzel geçmiş ordaolmak vardı ama olmadı tlf la devamlı haberleri aldık güzel ortam güzel dostluklar herşey gönlünüzce olmuş
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Güzelliğiniz objektiflere yansımış, emeği geçen arkadaşları cani gönülden tebrik eder, başarılarının devamlarını dilerim. (iyot kokusunu buradan bile hissetmemek mümkün değil)
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
ANTALYALI07 yazdı:gerçekten katılan herkese çok teşekkürler,ellerinize yüreğinizwe,muhabbetinize sağlık.
ortam çok güzel dostluk,arkadaşlık süper,balıkta varmış,eee yeter yani daha ne olsun,valla yanınızda olup o güzel anları beraber paylaşmak vardı,resimlere bakıp avunacağım artık,
yanlız fikret abiyle niyazi abi teknenin arkasında yanyana sırtı yapıyorlar,o oltalar karışmadı yav
suyun içinde birleşik vaziyette duruyor gibime geldi bana
masalar donatılmış,nevaleler hazır,bir yandanda yemler kesilmiş,av başlamış,of maşallah,tadından yenmez valla..
resimlerin devamı var sanırım merakla bekliyorum.
Kırk yıllık ismail oldu Niyazi

Hemşom,sabah suyuna çıkarken tekneni arkasından beş kişi sırtı yaptı onlar karışmadı valla

org.bir gün evvelki şiddetli rüzgar nedeniyle yakalananamayan sardalya eksiği dışında mükemmel geçti.rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Görüntülere bakıp ta imrenmemek elde değil.İçimden bildik melodiyi şöylece fısıldadım :
''Ah o gemide ben de olsaydım''
''Arkadaşlarımla açık denizlere yol alsaydım''
İnşallah bir gün.. diyerek tüm katılımcı arkadaşlarımı ve emeği geçenleri kutlarım..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
deniz , hava , muhabbet süper gözüküyor