Yorumları: 65
Konuları: 14
Dostlar kısa bir anımı paylaşmak istedim sizlerle...yaklaşık 3 ay önce sabah çok erken saateben ekürim iskenderun körfezi açıklarına mercan avına gitmek üzere yola çıktık..mercan mera sına gelmek kolay olmadı yeri büyük kurşun ile tarayarak dip kayalık bölgeyi bulmak zaman aldı ama sonuçta muradımıza erdik.. çok güzel bir av oluyordu umdugumuzun üzerinde bir balık alıyorduk ki...balık birden bire kesti vurmayı ama enteresan olan ani den kesişti bu..meraklı bir o kadar da anlamsız olarak şaşırdım,teknenin önünde avlanıyordum,çok da sessiz bir deniz ve ortam var çıt yok yani,birden ayaklarımda suda iken ayagıma bir şey temas etti ve irkildim,baktım suya fakat hiç bir şey göremedim,10 dk sonra bu defa bir ses ile irkildim,erkeklige her ne kadar mok sürmesekte korktum yani,sonra ekürim seslendi kayın altında yunus geziyor diye bu sebeple balıgın niye kestigi sesin ve ayagıma temas eden şeyin nedeni meydana çıktı...ama gerçekten çok farklı bir korku ve balıgın sebepsiz yere kesişinden anlamam lazımdı...işte böyle dostlar .........
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
mustafa abi onlarda nasiblenmek istemiştir ne yapacan
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
insan denizin karanlığından mutlaka ürkebiliyor ama yunus oldugunu anlayınca zevk yapmışsınızdır.
yunuslar o kadar akıllılarki birgün teknede çocuklala geziyorum yanımıza kadar gelip bizim altımızdan yanımızdan geçtiler harika hayvanlar gerçekten.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İnanılmaz varlıklardır ve candırlar. Hele oyuncularına denk gelin bakın neler oluyor neler. Bunu sıkça yaşayan biri olarak çok zevk aldığımı söyleyebilirim
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel bir anı hatıralarda paylaşım için teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Balıktayken aynı durumla karşılaşınca yada küçük balıklar su üstünde topluca atlamaya başlayınca gözlerim etrafta yunus arıyor.Balıklar içinde birlikte avlanan çok akıllı sevimli hayvanlar.
Bornova - izmir
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
insan korkmazmı bende kulelide yunus tutmuştum. oltayı attım açığa ve olta gelmiyor yavaş yavaş sardım yine çöptür dedim ve sahile gelince birde gördümki yunuz istavrit çaparisinde ama ne yazıkkı denizde öldürmüşler ölüsünü çektim yani.
Yorumları: 500
Konuları: 45
Korkmakta haklısın kardeşim.Deniz zaten korkunç bir varlık korkmamak elde deyil.Bir bakarsın çarşaf gibi,bir bakarsın dalgalar,Bunlar bizim gördüklerimiz ya görmediklerimiz mesela köpek balığı gibi canlılar.Hoşcakalın dostlar...
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
he heh e geçmiş olsun bizde dans ediyoz buralarda
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
bikerede kıyıda benım basıma geldı lufere yatırmıs gece yarısı beklıyodum bırden bı gurultu balıgı kıyıya kadar fırlattılar o an altıma yapıyodum valla korkudan ki ben kıyıdayım yani ama öyle dalmışımki balıga ne yapacagımı şaşırmiştım yaw...
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR